Γέννημα θρέμμα Κρήτης, με αγάπη για την παράδοση της πατρίδας του, ο 25χρονος υποψήφιος είναι ιδιωτικός υπάλληλος, αλλά παράλληλα ανεβάζει μουσικά βίντεο στα social media. Λίγο πριν ξεκινήσει την εμφάνισή του στις auditions του X-Factor στο επεισόδιο της Παρασκευής (8/4), ο Βασίλης Καλαϊτζάκης είπε και μια μαντινάδα στην Κατερίνα Λιόλιου.

Στη σκηνή του μουσικού talent show του MEGA, ο διαγωνιζόμενος ερμήνευσε παίζοντας πιάνο το «Τελικά» των Κωνσταντίνου Αργυρού και Rack, κάνοντας τους κριτές να διαφωνήσουν μεταξύ τους.

«Πολύ ωραία το είπες και πολύ σωστά, απλώς ήταν σαν να ακούω τον Κωνσταντίνο Αργυρό στην τοποθέτησή σου», σχολίασε η Μαρίζα Ρίζου.

«Δεν μπορώ να σου συγχωρέσω ότι δεν κούρδιζες καλά με το πιάνο σου», πρόσθεσε ο Στέλιος Ρόκκος.

«Εγώ τίποτα απ’ αυτά δεν είδα», διαφώνησε ο Μιχάλης Κουινέλης, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι είδε έναν άνθρωπο σοβαρό και μετρημένο που αγαπάει αυτό που κάνει. Ο Χρήστος Μάστορας ήταν κι εκείνος πολύ θετικός: «Πιστεύω σε σένα. Είσαι ένας χαλαρός τύπος που ξέρει από μουσική, κουρδίζει μια χαρά και έχει μια πολύ γεμάτη φωνή που δεν μου θύμισε Αργυρό».

Στο τέλος, ο Βασίλης Καλαϊτζάκης πήρε τέσσερα «ναι», με τη Μαρίζα Ρίζου να τον αποχαιρετά λέγοντας: «Θέλω να σε ακούσω να βρίσκεις τον δικό σου ήχο».

Ως σχεδιαστής γοήτευσε τον Gaultier – Τι έκανε με τους κριτές;

Σχεδιαστής μόδας στο επάγγελμα, ο Antonio Garandi δεν «τσαλακώθηκε» συναισθηματικά ερμηνεύοντας ένα διαχρονικό λαϊκό τραγούδι.

Ο Antonio Garandi θέλει να παντρέψει τη μόδα με τη μουσική, χαρακτηρίζει τη χροιά του «αισθαντική» και είναι περήφανος που δημοσιεύματα τον χαρακτηρίζουν ως τον «Έλληνα σχεδιαστή μόδας που γοήτευσε τον Gaultier». Μας θύμισε μάλιστα ότι ο Στράτος Διονυσίου ήταν συνάδελφός του, αφού ήταν κι εκείνος ράφτης και τραγουδιστής.

Οι κριτές εντυπωσιάστηκαν με την ενδυματολογική του εμφάνιση, που σχεδίασε ο ίδιος, αλλά όχι με την ερμηνεία του. Αφού είπε το «Ποια νύχτα σ’ έκλεψε» του Γιάννη Πουλόπουλου, ο Στέλιος Ρόκκος είπε: «Ήρθες πολύ προσεκτικός, μην κάνεις λάθος και τσαλακωθείς, αυτό όμως δεν έβγαλε τη λαϊκότητα που χρειαζόταν το κομμάτι, το περιόρισες συναισθηματικά».

Ο Μιχάλης Κουινέλης αναγνώρισε ότι ο διαγωνιζόμενος τραγούδησε σωστά, αλλά έκρινε ότι δεν έδωσε στο τραγούδι την αίγλη που του ταιριάζει: «Σε φόρεσε, δεν το φόρεσες», είπε χαρακτηριστικά. Οι κριτές δεν έδωσαν τελικά στον Antonio Garandi το εισιτήριο για το bootcamp.