Μετά τον Βασίλη Καλαϊτζάκη και το πιάνο του που δίχασαν τους κριτές, για να πάρει ωστόσο στο τέλος ο διαγωνιζόμενος τέσσερα «ναι» και τον Antonio Garandi, γνωστό και ως ο «Έλληνας σχεδιαστής που γοήτευσε τον Gaultier», στις auditions του X Factor στο επεισόδιο της Παρασκευής (8/4) εμφανίστηκε με ένα τραγούδι που κάποιοι από τους κριτές δεν γνώριζαν, ο νεαρός Γιάννης Παπαπέτρου, ο οποίος εντυπωσίασε.

Για τον 19χρονο υποψήφιο από την Άμφισσα, η μουσική είναι τρόπος έκφρασης. «Απλά θα σκίσω!», είπε λίγο πριν εμφανιστεί στο πλατό του μουσικού talent show του MEGA.

Για την audition του, επέλεξε το «Through the valley» του Shawn James, που ερμήνευσε με την κιθάρα του.

«Ρε φίλε, 19; Πόσο με νευριάζουν αυτά τα παιδιά», ήταν η πρώτη αντίδραση του Στέλιου Ρόκκου εκφράζοντας τον θαυμασμό του για τον υποψήφιο. Και πρόσθεσε: «Εντυπωσιαστήκαμε, κοιταχτήκαμε όλοι, και λέμε “Ώπα, τι φάση”;».

Για τον Μιχάλη Κουινέλη η εμφάνιση του Γιάννη Παπαπέτρου ήταν από τις καλύτερες που έχει δει στις auditions του «X Factor».

«Έχεις μια μαγική χροιά. Με κέρδισες που ξέρεις πώς να χειρίζεσαι τις δυναμικές, πήγαινες ψηλά και μετά μας χαλάρωνες. Αυτό είναι η ζωή, δεν είναι μια ευθεία γραμμή. Μπράβο σου γι’ αυτή την αντίληψη», είπε ο Χρήστος Μάστορας.

Με τέσσερα «ναι», ο Γιάννης Παπαπέτρου επέστρεψε ενθουσιασμένος στο backstage: «Νιώθω απίστευτα καλά. Τα λόγια των κριτών δεν υπάρχουν, με συγκίνησαν, δεν περίμενα να έχω τόσο θετικά και τόσα πολλά καλά σχόλια», είπε στην Κατερίνα Λιόλιου και τον Ηλία Μπόγδανο.

«Είσαι ερωτεύσιμος, δεν στην πέφτω ε! Μην παρεξηγηθούμε», του είπε η κριτής και γνωστή τραγουδίστρια Μαρίζα Ρίζου με εκείνον να απαντά «προφανώς»!

«Τρελάθηκε» ο Χρήστος Μάστορας με το t-shirt του Γιάννη Παπαπέτρου

Ο 19χρονος υποψήφιος έκλεψε τις εντυπώσεις με την είσοδό του ακόμη…και συγκεριμένα με το μπλουζάκι του.

Σε ροκ διάθεση έβαλε επι τόπου τους κριτές, ο διαγωνιζόμενος Γιάννης Παπαπέτρου, και συγκεκριμένα τον Χρήστο Μάστορα, ο οποίος δεν μπορούσε να αφήσει ασχολίαστο το μπλουζάκι του που έγραφε «Metallica».

Οι δίδυμες «Twin Queens» δίχασαν κριτική επιτροπή – Λογομάχησαν Μάστορας και Ρόκκος

Η Μιχαέλα και η Αγγελική Βασιλείου είναι δίδυμες από την Κύπρο και ονομάζονται «Twin Queens». Οι δυο τους ερμήνευσαν το τραγούδι «Wings» όμως προβλημάτισαν τους κριτές καθώς μία από τις δύο δεν ήταν τόσο καλή, με αποτέλεσμα να διχάσουν την τετράδα των κριτών, καθώς κάποιοι ήθελαν να προχωρήσει μόνο η Αγγελική στην επόμενη φάση.

Οι δίδυμες Μιχαέλα και Αγγελική Βασιλείου δίχασαν τους κριτές καθώς ο Χρήστος Μάστορας και η Μαρίζα Ρίζου ήθελαν να δώσουν μία ευκαιρία στην Αγγελική, η οποία είναι έτοιμη φωνητικά για το X-factor σε αντίθεση με την αδελφή της, αλλά ο Μιχάλης Κουϊνέλης και ο Στέλιος Ρόκκος δε συμφώνησαν σε αυτό, με αποτέλεσμα ο Ρόκκος και ο Μάστορας να έχουν μία λογομαχία και τα κορίτσια να μην περάσουν στην επόμενη φάση.

«Εγώ το ακούω πάρα πολύ λάθος όλο αυτό, γιατί τα κορίτσια έρχονται μαζί, είναι δίδυμα» είπε χαρακτηριστικά ο Στέλιος Ρόκκος.

Ο Μιχάλης Κουινέλης με τη σειρά του είπε πως πρέπει να δοθεί ακόμη μία ευκαιρία και στις δύο.