Με εκπλήξεις συνεχίστηκαν οι auditions για το X-Factor στο Mega την Παρασκευή (1/4) με τους τέσσερις κριτές, Μιχάλη Κουινέλη, Χρήστο Μάστορα, Μαρίζα Ρίζου, Στέλιο Ρόκκο να έρχονται αντιμέτωποι με μεγάλα απροσδόκητα όπως την εμφάνιση του κομμωτή Πάνου Καλογήρου, ο οποίος τους τρέλανε με το μούσι και τους «τελείωσε» με την φωνή του, αλλά και ανατροπές, όπως την παρουσία του «δολοφόνου» Τζούλιο Φιλίππο Ντ’ Ερρίκο, τον οποίο γνωρίσαμε ως ηθοποιό στις «8 λέξεις» σε μια απρόσμενη εμφάνιση στη σκηνή του talent show.

Η εμφάνιση τώρα της Αριστέας Αλεξανδράκη είχε μυστήριο και ένταση που τους «ψάρωσε» όλους.

Η 21χρονη διαγωνιζόμενη έχει πολλά όνειρα. Ως φοιτήτρια Νομικής, θέλει να βοηθήσει όλες τις γυναίκες να βρουν τη φωνή, τα δικαιώματα και την αξία τους στον κόσμο. Ως τραγουδίστρια ονειρεύεται τη στιγμή που θα βρίσκεται μπροστά σε χιλιάδες κόσμο. «Γι’ αυτό παλεύω κάθε μέρα», είπε.

Σίγουρα πάντως κέρδισε τους πρώτους fans με το εντυπωσιακό σύνολο που έφτιαξε μόνη της (το ζήλεψε η Κατερίνα Λιόλιου!) και τον τρόπο που ερμήνευσε το «Crazy In Love» της Beyoncé. Μετά την a cappella εισαγωγή, πέταξε τη μάσκα της και τραγούδησε και χόρεψε με μεγάλη ένταση.

«Δεν είναι καθόλου εύκολο αυτό που έκανες», σχολίασε ο Χρήστος Μάστορας, συμπληρώνοντας με χιούμορ: «Εγώ σηκώνω τα χέρια και λαχανιάζω! Έχω τρελαθεί με το σόου που θα κάνεις στη συνέχεια».

«Ψάρωσα στην εισαγωγή, άκουσα μια φωνή με έλεγχο και παρουσία» είπε με τη σειρά της η Μαρίζα Ρίζου. «Η ποπ σκηνή θα ήθελε πολλά κορίτσια σαν εσένα για να έχει υλικό», ανέφερε ο Στέλιος Ρόκκος.

Η Αριστέα Αλεξανδράκη πέρασε στην επόμενη φάση με τέσσερα «ναι» και το σίγουρο είναι έκανε μέσα από το «X Factor» ένα βήμα για να πετύχει το όνειρο για το οποίο παλεύει κάθε μέρα!

Ο 19χρονος Θοδωρής Σερκίζης «μάγεψε» τους κριτές με την εμφάνισή του

Ο Θοδωρής Σερκίζης είναι 19 χρονών, μένει στην Έδεσσα και σπουδάζει στη Θεσσαλονίκη. Η μουσική είναι μία από τις μεγάλες του αγάπες, με την οποία ασχολήθηκε από πολύ νωρίς, όταν ήταν πέντε ετών.

Ξεκίνησε με πιάνο, όμως στην πορεία συνειδητοποίησε ότι δεν του έφτανε. Γι’ αυτό και στο Λύκειο ξεκίνησε να μαθαίνει κιθάρα.

O Θοδωρής ερμήνευσε το «Wicked Game» και μάγεψε τους κριτές.

«Έχεις πολύ ωραία χροιά», του είπε ο Στέλιος Ρόκκος, ενώ ο Χρήστος Μάστορας δήλωσε πως υπηρέτησε το τραγούδι όπως έπρεπε.

«Έχεις ήδη τον δικό σου χαρακτήρα, μπράβο σου», είπε ο Μιχάλης Κουϊνέλης, με τους κριτές να ψηφίζουν όλοι «ναι»!

Όταν η Ήπειρος συνάντησε τη ροκ μουσική

Η γυναικεία μπάντα Bandaloom πάντρεψε σε μια διασκευή το ηπειρώτικο δημοτικό «Κοντούλα λεμονιά» με το «Feeling Good», και ενθουσίασε!

Οι τέσσερις γυναίκες που αποτελούν τις Bandaloom επιθυμούν να μοιράζονται τη μουσική τους με τους ανθρώπους και να παρακινήσουν τις γυναίκες να κυνηγάνε το όνειρό τους.

Το όνομά της μπάντας τους περιέχει τη λέξη «loom», που σημαίνει «αργαλειός». Οι Bandaloom «ύφαναν» μια ιδιαίτερη και πρωτότυπη διασκευή του δημοτικού τραγουδιού «Κοντούλα λεμονιά» και του «Feeling Good» της Nina Simone και πήραν τέσσερα «ναι» από την κριτική επιτροπή.

«Έρχεστε να επιβεβαιώστε πόσο ταιριάζει η Ήπειρος και το δημοτικό τραγούδι με τη ροκ σκηνή», είπε ο Στέλιος Ρόκκος δίνοντάς τους συγχαρητήρια. «Φαίνεται ότι παίζετε και τραγουδάτε καιρό μαζί, περπατάτε παρέα και συμπορεύεστε ως προς τις λέξεις και τις αξίες. Δηλώνω excited!», σχολίασε η Μαρίζα Ρίζου.