Με νέους, ταλαντούχους υποψηφίους και πολλές μουσικές συγκινήσεις συνεχίστηκαν οι auditions του «X Factor» την Παρασκευή (1/4) στο MEGA. Οι κριτές, Μιχάλης Κουινέλης, Χρήστος Μάστορας, Μαρίζα Ρίζου, Στέλιος Ρόκκος, με το εύστοχο μουσικό τους κριτήριο, είναι έτοιμοι να ανακαλύψουν εκείνους που αξίζουν το πολυπόθητο «Ναι!». Ποιοι τους ενθουσιάσαν και πέρασαν στην επόμενη φάση;

Τους τρέλανε με το μούσι και τους «τελείωσε» με την φωνή του

Στη σκηνή του X Factor βρέθηκε, το βράδυ της Παρασκευής (1/4), ο Πάνος καλογήρου προκειμένου να παρουσιάσει τις φωνητικές του δυνατότητες στους τέσσερις κριτές του μουσικού τάλεντ σόου του MEGA.

«Το “X Factor” είναι αυτήν τη στιγμή ό,τι καλύτερο συμβαίνει στη ζωή μου», είπε αρχικά ο 30χρονος υποψήφιος και, όπως φάνηκε από την εμφάνισή του, έρχονται κι άλλα ακόμα καλύτερα!

Αμέσως μόλις συστήθηκε, ωστόσο, ο Στέλιος Ρόκκος, η Μαρίζα Ρίζου, ο Μιχάλης Κουινέλης και ο Χρήστος Μάστορας ξετρελάθηκαν με το εξαιρετικά περιποιημένο μούσι του νεαρού διαγωνιζόμενου που είναι κομμωτής στο επάγγελμα.

«Το μούσι είναι δικό σου; Άμα το τραβήξουμε δεν βγαίνει;», τον ρώτησε ο Στέλιος Ρόκκος. «Αν τραγουδάς όπως περιποιείσαι το μούσι σου, τότε πρέπει να πούμε από τώρα ναι», συμπλήρωσε ο Μιχάλης Κουινέλης.

Με το «Something’s Got a Hold on Me» της Etta James, που έχει διασκευάσει και η Christina Aguilera, ο Πάνος Καλογήρου έκανε τους κριτές να χορεύουν όρθιοι.

«Που είναι το άγχος σου; Εγώ δεν είδα τίποτα… Ήσουν υπέροχος. Περάσαμε πολύ ωραία! Μου άρεσες πάρα πολύ, η ενέργειά σου, ο τρόπος που χειρίζεσαι τη φωνή σου, έχεις ένα πακέτο που το θέλουμε», σχολίασε ο Χρήστος Μάστορας. Η Μαρίζα Ρίζου έκανε ένα ακόμα κοπλιμέντο: «Ήταν σαν να άκουγα την Christina, ήταν πολύ δύσκολο αυτό που έκανες».

«Το χρώμα της αύρας μου είναι κόκκινο. Πάθος!», είπε ο Πάνος Καλογήρου και το απέδειξε κάνοντας και εμάς «τούρμπο», όπως είπε ο Στέλιος Ρόκκος.

Στο τέλος, ο Μιχάλης Κουινέλης δεν τον άφησε να φύγει μέχρι να του δώσει μερικές συμβουλές για να περιποιηθεί και το δικό του μούσι!

Για την X Factor ιστορία, βεβαίως, ο Πάνος πέρασε με τέσσερα μεγαλοπρεπή «ναι» στην επόμενη φάση!

Από τις «8 Λέξεις» έπιασε το μικρόφωνο, αλλά κόπηκε απότομα

Μπορεί να τον είχαμε παρακολουθήσει στις «8 Λέξεις» του Ανδρέα Γεωργίου αλλά στο X Factor, το βράδυ της Παρασκευής, ο Τζούλιο Φιλίππο Ντ’ Ερρίκο τόλμησε να πιάσει το μικρόφωνο και να δοκιμάσει τις φωνητικές του δυνατότητες απέναντι στους τέσσερις κριτές του μουσικού τάλεντ σόου του MEGA.

Όπως αποκάλυψε ο ίδιος μέσα από το βίντεο γνωριμίας του, είναι ηθοποιός, ενώ έχει συμμετάσχει στις σειρές «Μπρούσκο» και «8 λέξεις», όπου έπαιζε τον ρόλο του δολοφόνου, ως Μιλτιάδης.

«Τον ρόλο του δολοφόνου τον πήρα πρώτη φορά από τον Αντρέα Γεωργίου. Το τραγούδι είναι η μεγάλη μου αγάπη από τότε που ήμουν παιδί. Ένας ηθοποιός συνήθως τραγουδάει κιόλας», δήλωσε πριν βγει στη σκηνή του X-Factor.

Ο Τζούλιο δηλώνει έτοιμος να πάει του χρόνου στη Eurovision γιατί όπως ξεκαθάρισε έχει τον παράγοντα «Χ»!

O νεαρός ηθοποιός, πάντως, επέλεξε ανορθόδοξα να τραγουδήσει το κομμάτι «Χωρίς Εσένα» που γνωρίζουμε με την φωνή της ερμηνεύτριας Ευσταθίας.

«Είναι σίγουρα από τα τραγούδια που δεν περιμένεις να ακούσεις σε μια οντισιόν, είναι πολύ ψαγμένος», σχολίασε η Κατερίνα Λιόλιου από το backstage.

Οι κριτές εντυπωσιάστηκαν από τα σημεία του τραγουδιού που είχαν πρόζα, αλλά παρατήρησαν ότι υπήρχαν προβλήματα στα υπόλοιπα: «Στο τραγούδι είχαμε προβλήματα και τοποθέτησης και ερμηνείας. Όταν όμως έμπαινες στην πρόζα, εμένα με έπιανες» ομολόγησε ο Στέλιος Ρόκκος στον διαγωνιζόμενο του X Factor. «Χρειάζεσαι αρκετή δουλειά ακόμα γιατί είσαι σε πολύ πρώιμο στάδιο στο τραγούδι» παραδέχθηκε, με τη σειρά του, ο Χρήστος Μάστορας.

Αν και δεν πήρε τα «ναι» τους για την επόμενη φάση, ο Τζούλιο Φιλίππο Ντ΄Ερρίκο κράτησε τα καλά τους λόγια και τις προτροπές τους: «Μην τα παρατάς, δώσε πόνο, είσαι γλύκας», του είπε η Μαρίζα Ρίζου. «Δεν πειράζει, άκουσες πολύ ωραία σχόλια. Δεν θα τα παρατήσουμε!», πρόσθεσε η Κατερίνα Λιόλιου στο backstage.