Όπως κάθε Πέμπτη έτσι και σήμερα ο Πέτρος Κωστόπουλος, εκρηκτικός, καυστικός, άμεσος, με άποψη και χιούμορ «εισβάλλει» στις μικρές μας οθόνες με την εκπομπή «Βράδυ» και γράφει τον επίλογο της ημέρας με το δικό του μοναδικό τρόπο.

Απόψε τα μεσάνυχτα καλεσμένη της εκπομπής θα είναι η Έλλη Κοκκίνου.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια μοιράζεται με τον Πέτρο Κωστόπουλο τις πιο προσωπικές της στιγμές, μιλά για τα επαγγελματικά της σχέδια αλλά και για τη συμμετοχή της στην κριτική επιτροπή του «Greek Idol». Η Έλλη Κοκκίνου αφήνει για λίγο τη χαλαρή φιλική κουβέντα, πατάει γκάζι και… πιάνει το μικρόφωνο!

Στη συντροφιά της Πέμπτης και ο Νίκος Μουρατίδης. Εκρηκτικός και απρόβλεπτος σχολιάζει, με το δικό του καυστικό τρόπο, τα πάντα και τους πάντες.

Τρίτο πρόσωπο της βραδινής παρέας ο Γιώργος Λιάγκας. Ο δημοσιογράφος – παρουσιαστής σχολιάζει την τηλεοπτική πραγματικότητα, μιλά για τον ανταγωνισμό, για το γάμο του, αλλά και την προσμονή για τον ερχομό του νέου μέλους της οικογένειάς του. Μια… «πιπεράτη» έκπληξη θα περιμένει το Γιώργο Λιάγκα στο πλατό της εκπομπής!

Ζωντανά στο στούντιο της εκπομπής, το συγκρότημα «48 Ώρες» θα φτιάξει το σάουντρακ της βραδιάς, με δικές του μελωδίες αλλά και μουσικές που έχουμε αγαπήσει, ενώ το ζωντανό κοινό θα βάλει ιδιαίτερο χρώμα στη συντροφιά και θα της δώσει έναν ξεχωριστό ρυθμό…

Τα βράδια της Πέμπτης έχουν την υπογραφή του Πέτρου Κωστόπουλου!