Οι εξελίξεις γύρω από τον πόλεμο στην Ουκρανία έχουν προκαλέσει ντόμινο αλλαγών στα προγράμματα των τηλεοπτικών σταθμών καθώς προτεραιότητα είναι η ενημέρωση. Από την πρώτη μέρα του πολέμου στην Ουκρανία, οι ψυχαγωγικές εκπομπές μπήκαν στην άκρη. Μια από τις εκπομπές που βρέθηκε στον «πάγο» ήταν και το «Ποιος είναι πρωινιάτικα;» του Open.

Το πρωί της Τετάρτης (23/03), η εκπομπή επέστρεψε στον τηλεοπτικό αέρα και όπως χαρακτηριστικά είπε η παρουσιάστρια, Μπέττυ Μαγγίρα ήταν σαν δεύτερη πρεμιέρα.

Πολύ τραγούδι, κέφι, χορός, χαμόγελα και ανεβασμένη διάθεση ήταν αυτά που αντίκρισαν οι τηλεθεατές στην έναρξη της εκπομπής.

«Ένα μήνα λείπαμε, έπρεπε να κάνουμε μεγάλη έναρξη. Μα, ήταν σαν δεύτερη πρεμιέρα. Μας λείψατε πάρα πολύ και σας ευχαριστούμε για τα υπέροχα μηνύματα. Ήρθαμε να δώσουμε λίγο φως ρε παιδιά, λίγο ήλιο στις καρδιές μας», είπε αρχικά η Μπέττυ Μαγγίρα.

«Ήρθαμε να φέρουμε λίγη χαρά μέσα σε όλο αυτό που ζούμε, είχε προτεραιότητα η ενημέρωση διότι η συγκυρία ήταν πάρα πολύ δύσκολη, αλλά τώρα επιστρέψαμε για να δώσουμε λίγη χαρά και να περάσουμε ωραία» πρόσθεσε η παρουσιάστρια.