Το σημερινό επεισόδιο του Survivor 5 επιφυλάσσει εκπλήξεις και εντάσεις, με τις δύο ομάδες να διασταυρώνουν τα ξίφη τους για το έπαθλο φαγητού, ενώ στο τέλος της ημέρας ακολουθεί η διαδικασία αποχώρησης.

Σήμερα οι Κόκκινοι προσπαθούν να πετύχουν μία τρίτη νίκη στη σειρά και να κάμψουν τους Μπλε, οι οποίοι αρχίζουν να τα βρίσκουν «σκούρα». Η αλλαγή στη σύνθεση των ομάδων όμως, έχει δημιουργήσει σοβαρές ανακατατάξεις και παρά το αρχικό «σοκ», οι ομάδες μόλις αρχίζουν να βρίσκουν το «νέο» αγωνιστικό βηματισμό τους. Με βάση πληροφορίες που αναπαράχθηκαν στα social media και σε ψυχαγωγικές εκπομπές, αναφέρουν ότι σήμερα κερδίζουν οι Μπλε, με αποτέλεσμα να φέρεται ότι μένουν νηστικοί οι Κόκκινοι.

Παράλληλα, το βράδυ ακολουθεί το συμβούλιο του νησιού με Μυριέλλα, Ανδρέα, Σπύρο και Τάκη να κάθονται στο «εδώλιο», περιμένοντας να ακούσουν την ετυμηγορία του τηλεοπτικού κοινού, που θα ανακοινώσει ο Γιώργος Λιανός. Σύμφωνα λοιπόν με τα ίδια spoiler που δίνουν την ομάδα που κερδίζει σήμερα το έπαθλο φαγητού, το βράδυ φέρεται ότι ο Ανδρέας Ματθαιακάκης θα είναι το άτομο που θα ετοιμάσει βαλίτσες για να φύγει από τον Άγιο Δομίνικο.

Μάλιστα, ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει συγκεντρώσει τις λιγότερες ψήφους με διαφορά, όμως με βάση αντιδράσεις στα social media και ιδιαίτερα στο Twitter, φέρεται να έχει δώσει μάχη με την Μυριέλλα, ώστε να παραμείνει στο παιχνίδι. Μέχρι στιγμής, τίποτα δεν θεωρείται βέβαιο για το Survivor που θεωρείται ο βασιλιάς των ανατροπών στα ριάλιτι, το μόνο σίγουρο όμως είναι οι εκπλήξεις που θα δούμε το βράδυ στη τηλεόραση.

Το trailer για το νέο επεισόδιο: