Αντιδράσεις στο twitter προκάλεσε μια ερώτηση της Ζήνας Κουτσελίνη στον ταξίαρχο εν αποστρατεία της ΕΛΑΣ και Επίτιμο πρόεδρο των αξιωματικών της αστυνομίας, Θανάση Κατερινόπουλο στο πλατό της εκπομπής του Star, «Αλήθειες με τη Ζήνα» με αφορμή την υπόθεση των τριών νεκρών παιδιών στην Πάτρα.

Συζητώντας για το παρασκήνιο της μεταφοράς των οργάνων της μικρής Ίριδας, από τον ίδιο της τον πατέρα με ιδιωτικό φορτηγό στο παθολογοανατομικό εργαστήριο στα Ιωάννινα, η παρουσιάστρια ρώτησε τον κ. Κατερινόπουλο, αν εκείνος θα μπορούσε να μεταφέρει τα όργανα του δικού του παιδιού.

Η ερώτηση αυτή σχολιάστηκε αρνητικά στο Twitter, με τους χρήστες να τη χαρακτηρίζουν «απαράδεκτη» καθώς ο κ. Κατερινόπουλος έχει χάσει ένα παιδί.

Μερικά από τα σχόλια:

Η απάντηση της παρουσιάστριας

Η Ζήνα Κουτσελίνη δεν άφησε αναπάντητα τα σχόλια, και απευθυνόμενη στους τηλεθεατές ανέφερε στον αέρα της εκπομπής: «Αγαπητοί μου τηλεθεατές εδώ κάνουμε παρέα. Αν θέλετε να αποκόβετε λέξεις και φράσεις, δεν σας τιμά καθόλου. Είπα πολύ συγκεκριμένα πράγματα όταν μιλήσαμε για μεταφορά οργάνων από τον Μάνο Δασκαλάκη. Θα σας παρακαλέσω πάρα πολύ, ρώτησα ευθέως όλους τους καλεσμένους, αν θα είχαν αυτή τη δύναμη, να μεταφέρουν τα όργανα του δικού τους παιδιού κι έτσι ρώτησα και τον κύριο Κατερινόπουλο. Κύριε Κατερινόπουλε, γιατί έχει γίνει ένας χαμός ότι εγώ σας έχω φέρει σε δύσκολη θέση που ρώτησα, ήταν ένα κομμάτι κουβέντας, να το ξεκαθαρίσουμε».

Ο Θανάσης Κατερινόπουλος είπε στη συνέχεια: «Καθόλου. Είναι έτσι κι εγώ ευθέως απαντώ, ότι δεν θα είχα τη δύναμη να μεταφέρω τα όργανα του τεθνεώντος παιδιού μου, αφενός κι αφετέρου είπα ότι θα πρέπει το πλαίσιο αυτό θα πρέπει να αλλάξει. Είναι άλλο πράγμα να μεταφέρει κάποιος τα όργανα, συγγενής ενός ανθρώπου που πέθανε, είναι απαράδεκτο κι είναι άλλο πράγμα να μεταφέρει κάποια δείγματα οργάνων ανθρώπου όταν είναι εν ζωή για να γίνουν εξετάσεις, κι αυτό είναι απαράδεκτο. Και το πρώτο είναι χειρότερο γιατί μπορεί να υποστεί χίλια δυο πράγματα και κατά τη διαδρομή».

Ακολούθως, η Ζήνα Κουτσελίνη είπε φανερά εκνευρισμένη: «Αυτοί που σας καθοδηγούν, σας καθοδηγούν λάθος, κι ο νοών νοείτω. Στο παιχνίδι σας δεν παίζω. Λοιπόν τέλος».

Δείτε το βίντεο: