Σε συνέντευξη που παραχώρησε η μητέρα των τριών αδικοχαμένων κοριτσιών στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» του τηλεοπτικού σταθμού Mega, μίλησε για τη δύναμη που αντλούσε από την 9χρονη Τζωρτζίνα, τη βοήθεια που πήρε από ειδικό, αλλά και το πως την αντιμετωπίζει ο κόσμος.

«Στην πρώτη απώλεια πήγαινα σε ψυχολόγο ανά τακτά χρονικά διαστήματα, χωρίς φάρμακα, αλλά υπήρχε η Τζωρτζίνα πίσω, η οποία ήταν τεράστια δύναμη», δήλωσε αρχικά και συνέχισε:«Έχω θρηνήσει μέσα στο σπίτι αρκετά, αλλά όχι όσο θα ήθελα. Το έχω ακόμα μέσα μου. Ευτυχώς είχα και τη βοήθεια από την πεθερά μου, τη μαμά, την αδελφή και το σύζυγό μου. Δεν έχω μπει καθόλου στο δωμάτιο των κοριτσιών».

Αναφέρθηκε και στο πως αντιμετώπισε η Τζωρτζίνα την απώλεια των αδελφών της: «Όταν χάθηκαν οι αδελφές της, η Τζωρτζίνα δεν το σχολίαζε καθόλου, παρά μόνο πήγαινε στις φίλες της και έλεγε: “Πρέπει να φύγω να πάω στη μαμά μου γιατί θα κλαίει και δεν θέλω”. Ερχόταν με τον πατέρα της και μου έλεγε “κοίτα ο μπαμπάς κι εγώ. Είμαστε δυνατοί”». «Η κόρη μου, μου έλεγε να βγάλω τα μαύρα από τον ίδιο χρόνο κιόλας», συμπλήρωσε.

Αναφορικά με το πως αντιμετωπίζεται από τον κόσμο, υποστήριξε: «Ό,τι και να πω στον κόσμο, πάλι εναντίον μου θα στραφούν. Βγήκα και πάλι με κατέκριναν. Δεν έκλαψε, δεν έκανε… δεν, δεν, δεν… Αυτό που τονίζω είναι ότι καλή είναι η γνώμη και σεβαστή όλων των ανθρώπων, αλλά όχι στην υπερβολή. Αυτό το πράγμα έχει καταντήσει εμμονή».

Ερωτώμενη για το αν έχει αναζητήσει τη βοήθεια κάποιου πνευματικού ή ειδικού, απάντησε: «Έχω πνευματικό και έχω μιλήσει και σε ψυχίατρο, αλλά είχε κάποια δικά της θέματα και έχει ακυρώσει τα ραντεβού και δεν έχω προλάβει να πάω».