Ακόμα ένα επεισόδιο της Φάρμας προβλήθηκε το βράδυ της Παρασκευής (11/02). Ο νέος αρχηγός του σπιτιού είναι ο Κουτσαβάκης και είναι αποφασισμένος να ταράξει τα νερά και να αλλάξει τις ισορροπίες στο σπίτι, όπως παρακολουθήσαμε.

Τις ωραίες στιγμές στο σπίτι με αρχηγό τον Κουτσαβάκη, ακολούθησε ένας άγριος καβγάς, βαριές κουβέντες, κλάματα και μια «συγγνώμη».

Συγκεκριμένα υπήρξε μια έντονη λογομαχία ανάμεσα στη Μαρία και τη Νάιρα.

Αφορμή στάθηκαν οι υπερβολικές μερίδες που σέρβιρε η Μαρία Παπαγεωργίου στο γεύμα που ετοίμασε ύστερα από εντολή του νέου αρχηγού και η προειδοποίηση που της έκανε ο Βασίλης Λέντζος πως αν οι προμήθειες φαγητού τελειώσουν, θα υπάρξουν παίκτες που θα «χρεώσουν» εκείνη και όχι τον Κουτσαβάκη.

Η Νάιρα συζητούσε το συγκεκριμένο θέμα με τις μερίδες πίσω από την πλάτη της Μαρίας, η τελευταία το έμαθε και πιθανότατα φέροντας στο μυαλό της αυτό που της είπε ο Λέντζος επιτέθηκε στη συμπαίκτριά της. Οι δυο τους καβγάδισαν ανταλλάσσοντας μάλιστα βαριές κουβέντες, τις οποίες, ωστόσο, με τη σύμπραξη άλλων αργότερα μετάνιωσαν και με μια αγκαλιά το θέμα θεωρήθηκε λήξαν.

Και στο φινάλε είχαμε μια επάνοδο. Επέστρεψε η Σάσα Μπάστα στο ριάλιτι μετά το λιποθυμικό επεισόδιο που την οδήγησε στο νοσοκομείο.

Η τραγουδίστρια είναι πλέον μια χαρά απλά όπως η ίδια είπε επειδή πέρασε μια σοβαρή γαστρίτιδα θα πρέπει για αρκετό καιρό να προσέχει τη διατροφή της.

«Σήμερα πήρα εξιτήριο. Είναι μια σοβαρή γαστρίτιδα. Δεν ξέρω για πόσες μέρες θα χρειαστεί να προσέχω πάρα πολύ την διατροφή μου και ήδη νιώθω πάρα πολύ περίεργα γιατί δεν θέλω να χρησιμοποιηθεί ξανά ότι εγώ διαχωρίζω τον εαυτό μου και ας είναι θέμα υγείας. Εδώ μέσα δεν νομίζω ότι λέει τίποτα σε κανέναν αυτό», είπε η Σάσα Μπάστα.

Ιδιαίτερα χαρούμενη με την επιστροφή της ήταν η Αγγελική Ηλιάδη, η οποία με το που την είδε έτρεξε αμέσως να την αγκαλιάσει και της είπε: «καλέ, τί μαγουλάκια είναι αυτά όμορφα;». «Δεν μπορώ, πεινάω, τρέμω» απάντησε η Σάσα Μπάστα και οι συμπαίκτες της την ενημέρωσαν ότι ο Κουτσαβάκης είναι ο νέος αρχηγός. «Συγνώμη είσαι εσύ αρχηγός;» του είπε και πρόσθεσε: «Δεν θα κάνουμε τίποτα». Την κατάλληλη στιγμή ήρθες της δήλωσε ο νέος κάπτεν του παιχνιδού «έχασες γεύμα βασιλικό» της εξήγησε.

Η Αγγελική Ηλιάδη τώρα δήλωσε στην κάμερα για την επιστροφή της αγαπημένης της φίλης: «Επιτέλους γύρισε η Σάσα, είναι μια χαρά. Είναι το άλλο μου μισό εδώ μέσα και πραγματικά όταν λείπει νιώθω ότι λείπει το άλλο μου μισό».