Ο Βαλάντης επέστρεψε στην Ελλάδα και στο αεροδρόμιο επικράτησε ένας μικρός χαμός με τους δημοσιογράφους που τον περίμεναν για μια δήλωσή του. «Βαλάντη μετάνιωσες για όσα είπες για την Ευρυδίκη;» ρώτησε τον πρώην παίκτη του Survivor 5 μια δημοσιογράφος, με τον τραγουδιστή να απαντά: «Θα βγουν στη φόρα όλα».

Το όλο περιστατικό στο αεροδρόμιο «είχε ως κατάληξη πολλοί συνάδελφοι να ποδοπατηθούν, συγκεκριμένα ο δικός μας οπερατέρ έπεσε κάτω και χτύπησε το πόδι του», ανέφερε χαρακτηριστικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή στην πρωινή εκπομπή Happy Day.

Ο Βαλάντης, παίκτης στην ομάδα των Διασήμων στο Survivor, αποχώρησε επεισοδιακά από το ριάλιτι επιβίωσης. Ο Βαλάντης έμαθε για την αποχώρησή του μέσω… γράμματος με το όνομά του και υπό επιβλητική μουσική με την οποία έντυσε η παραγωγή τα καρέ του και με τον ίδιο να καίει την κόκκινη μπαντάνα μαζεύοντας τα πράγματά του για να αποχωρήσει.

Είχε προηγηθεί η ατάκα του στη συμπαίκτριά του Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, η οποία είχε ως αποτέλεσμα να απομονωθεί από την ομάδα του.