Η Μυριέλλα Κουρεντή έριξε βόμβα στο επεισόδιο της Τρίτης (25/1) του Survivor 5 αποκαλύπτοντας στον Λάμπρο Κωνσταντάρα ένα «πραξικόπημα» στην ομάδα των Μαχητών.

Μιλώντας συγκεκριμένα με τον Λάμπρο και τη Ναυσικά είπε ότι πριν από το συμβούλιο της Τρίτης δύο παίκτες των Μπλε την προσέγγισαν για να δώσει την ψήφο της σε έναν Διάσημο με μεγάλη δημοτικότητα προκειμένου να αποχωρήσει σίγουρα ένας Μαχητής.

Την αποκάλυψη αυτή έφερε στο φως στο επεισόδιο της Τετάρτης (26/1) ο Λάμπρος Κωνσταντάρας στο συμβούλιο αποχώρησης του νησιού, μπροστά στον Γιώργο Λιανό και σε όλους, με τον παρουσιαστή να ρωτάει τη Μυριέλλα τι ακριβώς έχει συμβεί.

Η Μυριέλλα Κουρεντή εξήγησε το περιστατικό χωρίς να επεκταθεί και χωρίς να αναφέρει ονόματα, με τις Ασημίνα και Σοφιάννα να πέφτουν από τα σύννεφα.

«Αυτήν την βόμβα δεν μπορούσα να την ρίξω εγώ. Ίσως επειδή ήθελα να πιστεύω ότι το συμβάν έγινε μια φορά επάνω στα νεύρα. Το μοιράστηκα με τον καλύτερό μου φίλο, τον Λάμπρο κι αυτός θεώρησε σωστό να το πει. Δεν θέλω να πω το όνομά τους αλλά ισχύει. Είναι αλήθεια και δεν μου άρεσε. Με έτρωγε» δήλωσε η παίκτρια.

Η Μυριέλλα «φωτογράφισε» τον Σάββα Κάλφα δίχως να απαντήσει ξεκάθαρα. Ωστόσο όταν ρωτήθηκε κι ο Γιώργος Κατσαούνης για το θέμα, μασούσε τα λόγια του κι όλοι έβγαλαν τα συμπεράσματά τους.

Η Ασημίνα ξέσπασε σε κλάματα, ευχαριστώντας την κόκκινη ομάδα για τη στήριξη και ζητώντας στο τέλος να αλλάξει ομάδα.

Η Σοφιάννα παίρνοντας τον λόγο ζήτησε από αυτούς τους δύο που το έκαναν να τιμήσουν τα παντελόνια που φορούν και να βγουν να το πουν.

Ο Σάββας Κάλφας πήρε τον λόγο αναγνωρίζοντας μερίδιο της ευθύνης αυτής, με τη συζήτηση να καταλήγει πως αυτός που το έκανε εν τέλει ήταν ο Γιώργος Κατσαούνης, και αυτόν υπέδειξε η Σοφιάννα ως ηθικό αυτουργό αυτής της άνανδρης κίνησης.

Η απρόσμενη αποχώρηση

Ίσες πιθανότητες είχαν τώρα Διάσημοι και Μαχητές να χάσουν έναν παίκτη της ομάδας τους.

Ο Θανάσης Βισκαδουράκης, η Αθηνά Ευμορφιάδη, η Σοφιάννα Αβραμάκη και η Ασημίνα Χατζηανδρέου ήταν οι τέσσερις υποψήφιοι προς αποχώρηση που βρίσκονταν ένα βήμα πριν την έξοδό τους από το παιχνίδι.

Όπως ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός ο παίκτης που αποφάσισε το κοινό να αποχωρήσει από το παιχνίδι ήταν ο Θανάσης Βισκαδουράκης, με τους παίκτες αμφότερων των ομάδων να μένουν με το στόμα ανοιχτό και άφωνοι μπροστά σε αυτή την εξέλιξη. Οι Διάσημοι δε, δεν μπόρεσαν να κρύψουν τη συγκίνησή τους στο άκουσμα του ονόματος που θα έφευγε από το ριάλιτι επιβίωσης.

«Έτσι αποφάσισε το κοινό, θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ομάδα, έζησα πολλά κοντά τους, είχαμε όμορφες στιγμές, οι κακές ήταν λίγες, δεν είχα πιστεύω αντιπαράθεση με κανέναν εδώ, ήταν ένα όμορφο ταξίδι, ήταν ένα όνειρο που το πίστεψε περισσότερο η γυναίκα μου, ήθελε να ζήσω την περιπέτεια του Survivor, ευχαριστώ και πάλι, είμαι χαρούμενος που θα επιστρέψω, θα δω το κορίτσι μου, τη γυναίκα μου δηλαδή και το παιδί μου» δήλωσε ο ηθοποιός για το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας που τον έστειλε εκτός παιχνιδιού, με τους Κόκκινους αλλά και τους Μπλε να τον χειροκροτούν όταν με τη δάδα στο χέρι κατευθυνόταν στην έξοδο. Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, μάλιστα, του ψιθύρισε στο αυτί ότι τον ευχαριστεί για όλα και του έδωσε ένα φιλί στο στόμα για καλό κατευώδιο, ενώ και από την αντίπερα όχθη η Ασημίνα ήταν δακρυσμένη και ο Σπύρος Μαρτίκας όρθιος χαρακτηριστικά έμοιαζε να τον χαιρετά υποκλινόμενος στον χαρακτήρα του.