Διάθεση για αποκαλύψεις είχε η Μυριέλλα Κουρεντή στο επεισόδιο του Survivor το οποίο προβλήθηκε το βράδυ της Τρίτης (25/01). Η ηθοποιός, κάνοντας δηλώσεις στην κάμερα της παραγωγής αποκάλυψε πως πριν ξεκινήσει το συμβούλιο, το προηγούμενο βράδυ, την πλησίασαν δυο Μαχητές και της ζήτησαν, αφού έχει την ασυλία, να βγάλει στον τάκο παίκτη της ομάδας της με υψηλή δημοτικότητα έτσι ώστε να διασφαλίσουν πως θα φύγει σίγουρα κάποιος Μαχητής.

«Συνέβησαν δυο σκηνικά πριν ξεκινήσει το συμβούλιο στα οποία ήρθαν δυο παίκτες των Μπλε και μου ζήτησαν να βγάλω στον τάκο κάποιον που θεωρώ πολύ δυνατό σε δημοτικότητα. Αυτό δεν μου άρεσε καθόλου γιατί δηλώνει πολύ στρατηγική και δεύτερον γιατί ότι και να πει ο άλλος σε ένα συμβούλιο, αν δεν είσαι στον ίδιο χώρο με τους άλλους δεν μπορείς να ξέρεις ποιος έχει άδικο και ποιος δίκιο» είπε η Μυριέλλα Κουρεντή.

Η συγγνώμη του Γιάννη Τσολάκη

Το συμβούλιο του Survivor, το βράδυ της Δευτέρας (25/01), ξεκίνησε με την ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού πως ο Γιάννης Τσολάκης έχει παραβιάσει κανόνα του παιχνιδιού και ως εκ τούτου έχει ποινή.

«Χθες στο συμβούλιο ο Γιώργος μου ανακοίνωσε πως στα τρία έπαθλα φαγητού δεν θα συμμετέχω» είπε ο παίκτης.

«Κοντά στην παραγωγή βρήκα έναν καφέ και χωρίς να το καταλάβω, ασυναίσθητα, άπλωσα το χέρι μου και ήπια λίγο καφέ» σημείωσε χαρακτηριστικά ο παίκτης στους συμπαίκτες του και πρόσθεσε: «Πραγματικά συγγνώμη! Γνωρίζουμε ποιοι είναι οι κανόνες του παιχνιδιού, ξέρουμε τι έχουμε υπογράψει και καλά έκανε η παραγωγή και με τιμώρησε. Έπρεπε να με τιμωρήσει».

Στη συνέχεια, στην κάμερα του Survivor, ο Γιάννης Τσολάκης παραδέχθηκε πως «σε περίπτωση που κερδίσουμε δεν θα είμαι εκεί για να χαρώ την επικοινωνία αλλά ελπίζω να είμαι εκεί για να χαρώ με τη χαρά των συμπαικτών μου».