Ο Γρηγόρης Αναστασιάδης μετά την αποχώρηση της Αγγελικής Ηλιάδη από τη Φάρμα ήταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Γεγονός που παρατήρησε και η Σάσα Μπάστα η οποία όταν, ο παρουσιαστής Σάκης Τανιμανίδης έφτασε στο σπίτι για να συζητήσει με τους παίκτες, του το επεσήμανε.

«Ο Γρηγόρης ήθελε να φύγει γιατί έφυγε η Αγγελική, ήθελε να της σταθεί. Έπεσε πολύ σε αυτό το κομμάτι» τόνισε η Σάσα Μπάστα και στην συνέχεια πρόσθεσε πως ο τραυματισμός στο χέρι του, επιβάρυνε τη ψυχολογία του.

Ο Σάκης Τανιμανίδης ενημέρωσε για την κατάσταση της υγείας του Γρηγόρη Αναστασιάδη

Ο Σάκης Τανιμανίδης έφτασε στο σπίτι της Φάρμας και θέλησε να ενημερώσει τους παίκτες για την κατάσταση της υγείας του Γρηγόρη Αναστασιάδη ο οποίος κατά το τελευταίο επεισόδιο, αποχώρησε ώστε να πάει στο νοσοκομείο καθ’ υπόδειξη του διασώστη καθώς κρίθηκε αναγκαίο να ελεγχθεί περαιτέρω το τραυματισμένο χέρι του.

Ο παρουσιαστής σχολίασε πως οι γιατροί έκριναν πως ο Γρηγόρης πρέπει να παραμείνει στο νοσοκομείο για μια – δυο μέρες ακόμα ώστε να κάνει κι άλλες εξετάσεις. Ο Σάκης Τανιμανίδης εμφανίστηκε ενοχλημένος με τον Γρηγόρη ο οποίος δεν πρόσεξε τον εαυτό του και έλυσε το χέρι του ενώ οι γιατροί τού είχαν πει να μην το κάνει.