Οι αγρότες της Φάρμας μεταφέρθηκαν στον αχυρώνα όμως όταν ο Σάκης Τανιμανίδης έκανε την εμφάνισή του παρατήρησε πως ο Γρηγόρης Αναστασιάδης απουσίαζε. Ο παρουσιαστής ρώτησε τους παίκτες πού είναι ο συμπαίκτης τους. Εκείνοι τον ενημέρωσαν πως πονούσε το χέρι του και αποφάσισε να μείνει στο σπίτι.

Η απάντηση που άκουσε ο Σάκης Τανιμανίδης, τον ξένισε και θέλησε να μάθει λεπτομέρειες για το τραυματισμένο χέρι του παίκτη. Οι συμπαίκτες του, τον ενημέρωσαν πως ο Γρηγόρης κατά τη χθεσινή μέρα, ένιωσε καλύτερα και έλυσε το δεμένο χέρι του και έκανε κάποιες δουλειές, γεγονός που επιβάρυνε τον τραυματισμό του με αποτέλεσμα να πονάει.

Ο Σάκης Τανιμανίδης εκνευρίστηκε με τα όσα άκουσε και επεσήμανε στους αγρότες πως οι διασώστες και οι γιατροί της παραγωγής δίνουν ξεκάθαρες οδηγίες τις οποίες οι παίκτες δεν είναι δυνατόν να αγνοούν. Το δεύτερο που τους τόνισε ο παρουσιαστής είναι πως οι παίκτες ή θα είναι στο αγρόκτημα όλοι μαζί ή στον αχυρώνα εφόσον τους καλεί εκείνος και πως δεν επιτρέπεται να είναι κάπου άλλου χωρισμένοι.

Στην συνέχεια ο Σάκης Τανιμανίδης μπήκε στο σπίτι όπου βρήκε τον Γρηγόρη ξαπλωμένο και μίλησαν για την κατάσταση της υγείας του. Ο παρουσιαστής μετέφερε τον παίκτη στον διασώστη ο οποίος έκρινε πως πρέπει να μεταφερθεί και πάλι στο νοσοκομείο ενώ λίγη ώρα νωρίτερα ο Γρηγόρης είχε εκφράσει την επιθυμία του να αποχωρήσει από τη Φάρμα.