Μεγάλο θέμα συζήτησης έχει προκύψει τις τελευταίες δύο μέρες, τόσο στην Ελλάδα όσο και στον Άγιο Δομίνικο,  έπειτα από μια φράση που είπε ο Βαλάντης στην Ευρυδίκη Παπαδοπούλου στο Survivor. Ο τραγουδιστής κατά τη διάρκεια του συμβουλίου αναφέρθηκε στο πρόβλημα υγείας που έχει περάσει η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, επισημαίνοντας της πως, η περιπέτεια αυτή δεν την έκανε καλύτερο άνθρωπο.

Η παίκτρια ξέσπασε σε κλάματα και οι συμπαίκτες τους, ξεσηκώθηκαν κατά του τραγουδιστή. Το ίδιο όμως συνέβη και στην Ελλάδα, καθώς η φράση αυτή του Βαλάντη σήκωσε αντιδράσεις.

Ο Νίκος Μουτσινάς, μέσω της εκπομπής του, Καλό μεσημεράκι, το μεσημέρι της Τρίτης (18/01) αναφέρθηκε στο θέμα του Βαλάντη ενώ άφησε αιχμές για την παραγωγή του Survivor, δηλαδή την Acun Medya.

«Ας πάει σπίτι να ηρεμήσει λίγο»

«Ζήτησε συγγνώμη ο άνθρωπος. Είναι νευρικός, εντάξει. Ας πάει σπίτι να ηρεμήσει λίγο. Μπορεί να τον ταράζει και η συνθήκη. Δεν είναι καλό πράγμα τα νεύρα. Και η συγγνώμη, πόσο ρε παιδί μου; Δεν ξέφυγε μία φορά, μία φορά ξέφυγε πολύ. Εντάξει, είναι ταραγμένος. Δεν τη δέχτηκαν τη συγγνώμη, δεν τον θέλουν, φταίνε; Δεν νομίζω. Φταίει ο Acun; Φταίει ο Βαλάντης που έχει ταραχτεί; Φταίω εγώ που ασχολούμαι; Σίγουρα! Για τον Βαλάντη πια τα λόγια είναι περιττά», είπε αρχικά ο Νίκος Μουτσινάς.

Η αιχμή για την παραγωγή του Survivor

«Κανονικά θα έπρεπε να μην γίνει η διαδικασία της ψηφοφορίας και να πουν από την παραγωγή ότι αποφασίζουμε να γίνει αυτό. Δεν έγινε όμως και μου κάνει εντύπωση. Επίσης, το reality αυτό είναι επιβίωσης και όχι να τεντώσεις τα ψυχολογικά και τα προσωπικά σου. Δεν είναι ωραίο αυτό» είπε ο Νίκος Μουτσινάς στην συνέχεια ενώ λίγη ώρα αργότερα έστειλε και μια συμβουλή στο τηλεοπτικό κοινό.

«Στο κοινό μιλάω τώρα, σας δίνετε τώρα μια δύναμη, είτε λέγεται zapping, είτε να ψηφίσετε έναν αγαπημένο παίκτη ή όχι. Χρησιμοποιήστε την σωστά. Μην ταλαιπωρείτε και τον κόσμο περισσότερο. Αν τον αγαπάτε πραγματικά… Ούτε ο Βαλάντης περνάει καλά. Σκεφτείτε ότι αυτήν την στιγμή είναι ένας άνθρωπος που τον έχουν κάνει όλοι πέρα, είναι σε ένα νησί και είναι μόνος του. Ούτε αυτός περνάει καλά. Αν τόσο πολύ τον αγαπάτε, βγάλτε τον» είπε ο παρουσιαστής.