Μετανιωμένος για τα όσα είπε στο χθεσινοβραδινό συμβούλιο φάνηκε ο Βαλάντης στο επεισόδιο του Survivor το οποίο προβλήθηκε το βράδυ της Δευτέρας (17/01). «Θέλω να ζητήσω γι’ άλλη μια φορά συγγνώμη και στην ίδια και σε όλους εσάς για όλα αυτά που ακούσατε» ακούγεται να λέει στους συμπαίκτες του, ο Βαλάντης.

Η Αθηνά Ευμορφιάδη έγινε έξαλλη με τα όσα άκουσε να λέει ο Βαλάντης: «Αν είχες τσίπα, δεν θα ερχόσουν εδώ. Αν είχες τσίπα, θα είχες φύγει».

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου από την πλευρά της πρόσθεσε: «Είναι σαν να μην τον βλέπω, έχει πεθάνει για εμένα».

«Αν ήμουν άντρας ή ο πατέρας της Ευρυδίκης ή ο αδερφός της, δεν ξέρω αν θα συνομιλούσαμε αυτήν την στιγμή» σχολίασε ο Θανάσης Βισκαδουράκης και συμβούλευσε τον Βαλάντη να απομακρυνθεί από το σημείο καθώς όπως είπε, όλος ο «θίασος» αυτό θέλει.

Ο τραγουδιστής, στην κάμερα του Survivor τονίζει ότι ζήτησε «ταπεινά συγγνώμη» γιατί είναι ένας άνθρωπος που είναι ναι μεν νευρικός αλλά δεν είναι κακός. Μίλησα με την Ευρυδίκη και της ζήτησα συγγνώμη γι’ αυτό που της είπα και θεώρησα ότι με καλή θέληση, αν υπάρξει, εγώ τουλάχιστον, τα παραμερίζω πολύ εύκολα τα πράγματα. Δεν κρατάω μέσα μου τίποτα».

Ξένο σώμα ο Βαλάντης στους Διάσημους

Οι παίκτες των δυο ομάδων μεταφέρθηκαν στο χώρο που θα έπαιζαν το αγώνισμα ασυλίας. Εκεί φάνηκε ξεκάθαρα πως ο Βαλάντης είναι ξένο σώμα για την ομάδα των Διασήμων αφού όλοι καθόντουσαν μαζί και μιλούσαν ενώ ο Βαλάντης ήταν καθισμένος στην άκρη μόνος του και κανείς δεν του μιλούσε.