Ο Χρήστος Δάντης ήταν καλεσμένος λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Πέμπτης (02/12) στο «Ανοιχτά» με την Αννίτα Πάνια και μίλησε τόσο γοα τον πατέρα του που ήταν απών από τη ζωή του όσο και για την απώλεια του αδερφού του, Σάββα Αξιώτη.

Για τον πατέρα του είπε: «Ταλαιπωρήθηκα. Υπάρχουν πολλοί που όταν κάνεις αυτή τη δουλειά νομίζουν ότι την κάνουν μαζί σου. Από αυτά υπέφερα λίγο. Μπέρδεψε αυτό το πράγμα, τη μάνα μου, τον αδερφό μου, τον πατέρα μου».

«Ο πατέρας μου έχει έρθει σε εκπομπή σου στα 55 του. Είχε παρουσιάσει δύο τραγούδια του στο “Χρυσό Κουφέτο”. Ήταν πολύ καλός, λαϊκός τραγουδιστής κι επειδή ένιωθε αδικημένος, ήθελε ξαφνικά στα 55 να πραγματοποιήσει το όνειρό του γιατί ο γιος του ήταν αυτός που ήταν… Οι γονείς μου ήταν χωρισμένοι και πολύ άσχημα. Τον πατέρα μου τον συνάντησα μετά από χρόνια. Από τα 5μιση τον ξαναείδα στα 20. Είχαμε μιλήσει μια φορά στο τηλέφωνο. Μόλις έβγαινα στο τραγούδι. Με ενοχλούσε πάρα πολύ αυτό. Δεν μου βγήκε θυμός όταν τον ξαναείδα, μου είχε λείψει πάρα πολύ» συμπλήρωσε ο Χρήστος Δάντης.

Στην συνέχεια ο αγαπημένος τραγουδιστής αναφέρθηκε στον αδερφό του, Σάββα Αξιώτη, ο οποίος έφυγε από την ζωή πριν λίγο καιρό.

Ο Χρήστος Δάντης μόλις είδε το βίντεο που είχαν ετοιμάσει οι συντελεστές της εκπομπής βούρκωσε καθώς δεν μπόρεσε να κρύψει την συγκίνησή του.

«Είναι πολύ πρόσφατο. Μου έμαθε πάρα πολλά… ήμασταν πάρα πολύ αγαπημένοι μέχρι να αρρωστήσει. Όταν αρρώστησε, υπέφερε από ψυχολογικά προβλήματα. Τον ταλαιπώρησε πολύ στη ζωή του κι από τα 38 του δεν ήταν πια ο ίδιος ο Σάββας. Τον έριξε πάρα πολύ. Έκοβε τα φάρμακα κι εμείς θυμώναμε» δήλωσε ο Χρήστος Δάντης.

«Ειδικότερα τον κρατούσε η μάνα μας. Από τότε που πέθανε η μητέρα μας, εκεί τον χάσαμε όλοι. Δεν ξέραμε που βρίσκεται. Αποξενωθήκαμε. Κι εγώ κι οι αδερφές μας ήμασταν δίπλα στον Σάββα. Δεν τον βρίσκαμε. Κάποια στιγμή έβαλα ντετέκτιβ για να βρει που βρίσκεται και τι κάνει» κατέληξε ο Χρήστος Δάντης.