Στο επεισόδιο του The Bachelor της Πέμπτης (25/11) ο Αλέξης Παππάς άνοιξε την πόρτα της βίλας και επισκέφθηκε τις υποψήφιες για την καρδιά του. Ο Eργένης είχε ετοιμάσει διάφορες εκπλήξεις για μια από τις διαγωνιζόμενες και μπήκε στο σπίτι για να ανακοινώσει το όνομα. O Αλέξης επέλεξε την Αθηνά και… έσπασε το ηθικό της Άννας.

Και μιας ο λόγος για την Άννα, ο Αλέξης την… γείωσε και η Αθηνά New York την «έσφαξε». Την είπε έμμεσα γρουσούζα. Η Αθηνά, λοιπόν, μιλούσε με τα κορίτσια του σπιτιού και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα ραντεβού της με τον Αλέξη Παππά.

Η «φέτα» αποκάλυψε πως η Άννα την ζηλεύει και πώς κάθε φορά λέει πράγματα που δεν είναι ωραία να ακούγονται.

Συγκεκριμένα δήλωσε: «Η Άννα με ζηλεύει πάρα πολλά και δεν ήθελα να το πιστεύω αλλά τώρα είμαι σίγουρη γιατί κάθε φορά όταν πάω ένα ραντεβού και έρχομαι πιο κοντά με τον Αλέξη, έχει ζήλεια και λέει πράγματα που δεν είναι ωραία».

Και πρόσθεσε: «Όταν μία μέρα είπε ότι ζηλεύει, έσπασαν τρία «μάτια» και όταν με τον Αλέξη κάναμε ‘’κόλλα πέντε’’ από τα τρία μάτια που είχε το δαχτυλίδι μου, το ένα έπεσε κάτω και εξαφανίστηκε».

Ο Αλέξης τώρα έχει ετοιμάσει για την Αθηνά ένα ραντεβού γεμάτο εκπλήξεις.

Γνωρίζοντας πόσο της αρέσει να περιποιείται την εμφάνισή της αλλά και το πάθος που έχει για τα ρούχα και τα παπούτσια, επισκέπτονται μαζί ένα οίκο υψηλής ραπτικής.

Γυαλιά καρφιά οι σχέσεις Έλενας-Γιώτας

Πίσω στη βίλα ακόμα ένα… ματς παίχτηκε, με πρωταγωνίστριες αυτή τη φορά την Έλενα, τη Γιώτα, αλλά και την Ιζαμπέλα.

Η Γιώτα αποφάσισε ένα ράψει ένα φόρεμα, το οποίο είχε υποσχεθεί στον Αλέξη Παππά και όταν οι συμπαίκτριές της τη βρήκαν στο σαλόνι, ξεκίνησε ένας μεγάλος καβγάς από το πουθενά, με την Έλενα να την προκαλεί, λέγοντάς της ότι φοράει συνέχεια τα ρούχα της Ιζαμπέλας και πως δεν ξέρει να ράβει.

«Είσαι η έννοια του ψέματος», είπε η Έλενα, με τη Γιώτα να απαντά: «Είσαι η έννοια του κλόουν». Η Έλενα συνέχισε φωνάζοντας: «Σε τρώμε στη μάπα καθημερινά. Δεν θα με προσβάλεις εμένα».

Γιώτα, Έλενα και Ιζαμπέλα βρέθηκα μαζί στον εξωτερικό χώρο του σπιτιού, εκεί όπου διαδραματίστηκε ακόμα μία «μάχη».

«Είναι τυχαίο που δεν είσαι μόνη σου;» τη ρώτησε η Έλενα με τη Γιώτα να της απαντά: «Δεν μιλάω σε καμία, πιο πολύ iq έχει ο σκύλος μου παρά εσύ».

«Είσαι γελοία» φώναξε η Έλενα και η Ιζαμπέλα συμπλήρωσε: «Είσαι μαλωμένη με την ειλικρίνια και την αλήθεια».

Το μικρό «μυστικό» της Αθηνάς

Και ενώ στη βίλα έγινε ο κακός χαμός στο ραντεβού του Αλέξη με την Αθηνά πέρα από την έκπληξη που εκείνος της ετοίμασε και εκείνη με τη σειρά της έχει αποφασίσει να κάνει κάτι για εκείνον.

Η Αθηνά, φόρεσε το εκθαμβωτικό φόρεμα και τα πέδιλα που της πήρε ο «Εργένης», ενώ στόλισε τον λαιμό της με το κόσμημα που της χάρισε, όταν οι δυο τους επέστρεψαν στον χώρο του.

Για να τον ευχαριστήσει, η Αθηνά αποφάσισε να εμφανιστεί μπροστά του «διάφανη», όπως είπε, για να δει όλη την αλήθεια μπροστά του.

«Θέλω να δεις κάτι που δεν ξέρουν πολλοί για εμένα. Κάτι που θέλω να μοιραστώ μαζί σου και θέλω να δεις μέσα μου. Είναι κάτι που κρύβω, ένα μικρό μυστικό», του είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε:

«Είναι πολύ δύσκολο να αφήσω κάποιον να με μάθει ακριβώς όπως είμαι».

Η Αθηνά μέχρι εκείνη τη στιγμή εμφανιζόταν με μπλε μάτια, καθώς φορούσε φακούς επαφής, τους οποίους έβγαλε για χάρη του Αλέξη. Εκείνος έδειξε ικανοποιημένος και της χάρισε τριαντάφυλλο.