Πότε θα γίνει ο μεγάλος τελικός του Big Brother; Σε αυτήν την ερώτηση οι υποψήφιες απαντήσεις που κυριαρχούσαν ήταν δυο. Η μια ήθελε τον τελικό του Big Brother να γίνεται την εβδομάδα των Χριστουγέννων και η δεύτερη απάντηση ήθελε ο νικητής να ανακοινώνεται νωρίτερα εξαιτίας των μη προσδοκώμενων νούμερων τηλεθέασης που σημειώνει το reality του ΣΚΑΪ.

Η απάντηση για το πότε θα τελειώσει το Big Brother ήρθε από το στόμα της παρουσιάστριας του Big Brother, Ναταλί Κάκκαβα, το βράδυ της Παρασκευής (12/11) κατά τη διάρκεια του live επεισοδίου.

Συγκεκριμένα, σε μια από τις ζωντανές συνδέσεις με το σπίτι του Big Brother η παρουσιάστρια καλησπέρισε τους παίκτες και τους είπε: «Έχουν μείνει μόνο 5 εβδομάδες πριν από τον μεγάλο τελικό. Το έπαθλο είναι μπροστά στα μάτια σας πλέον. Οι αγωνίες και οι εντάσεις κορυφώνονται και σίγουρα ακόμα περισσότερη αγωνία έχουν οι υποψήφιοι προς αποχώρηση» προδίδοντας με αυτόν τον τρόπο πως ο τελικός θα γίνει την εβδομάδα πριν τα Χριστούγεννα με πιθανότερη ημερομηνία την Παρασκευή 17 Δεκέμβρη 2021.