Πρεμιέρα έκαναν οι Ράδιο Αρβύλα μέσω της νέας τους τηλεοπτικής στέγης. Ο Αντώνης Κανάκης και η παρέα του, πλέον ανήκουν στο δυναμικό του Ant1 και η πρεμιέρα του Ράδιο Αρβύλα έγινε το βράδυ της Δευτέρας (8/11).

Με ανεβασμένη διάθεση, ο Αντώνης Κανάκης και οι συνεργάτες του υποδέχθηκαν το τηλεοπτικό κοινό στο νέο τους «σπίτι» με μια ευφάνταστη έναρξη και άρωμα από… βουβό κινηματογράφο.

Ωστόσο, ο Αντώνης Κανάκης δεν ξέχασε το Open, τον σταθμό που αποτέλεσε την τηλεοπτική στέγη των εκπομπών του τις τελευταίες σεζόν. Έτσι, με τη βοήθεια της τεχνολογίας, το Open έκανε… έκτακτο για να μεταδώσει την επιστροφή των «Ράδιο Αρβύλα» και του «Βινυλίου» στον Ant1.

Στην οθόνη εμφανίστηκε δημοσιογράφος του Open ο οποίος «ενημέρωσε»: «Κυρίες και κύριοι διακόπτουμε το πρόγραμμα του Ant1 από το Open για να σας ενημερώσουμε ότι το Ράδιο Αρβύλα μάζεψε τα μπογαλάκια του από το Open, πήρε και το Βινύλιο και την έκανε για Ant1. Αντώνη, Γιάννη, Χρήστο και Στάθη λείπετε. Τι θα κάνω τώρα; Τι θα διακόπτω τώρα; Ξένες ταινίες και σειρές; Για οποιαδήποτε εξέλιξη θα διακόψουμε ξανά από το Open το πρόγραμμα του Ant1».

Ο Αντώνης Κανάκης στο τέλος του χιουμοριστικού βίντεο έστειλε το μήνυμα του: «Θέλουμε να στείλουμε τα φιλιά μας στους ανθρώπους του Open και σε όλους τους φίλους που δημιουργήσαμε εκεί. Ξέρετε ότι είμαστε πειραχτήρια».