Στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» της Κατερίνας Καινούργιου στον ALPHA μίλησε την Πέμπτη (04/11) ο Γιώργος Μουκίδης. Ο δημοφιλής μουσικοσυνθέτης έκανε αναφορά στην περιπέτεια που βίωσε δις, την άρνηση που έχει να προχωρήσει στον εμβολιασμό κατά της νόσου Covid – 19 καθώς και την σύμπνοια απόψεων με τον Γρηγόρη Πετράκο.

Στη συνέντευξή του, ο ίδιος είπε για τον κορονοϊό: «Είναι καλό να προσέχουμε τι κάνουμε και τι λέμε, γιατί δεν είναι ακριβώς αυτό το πράγμα που μας λένε ότι είναι, είναι κάτι άλλο. Τώρα το τι είναι το ξέρουν αυτοί. Εγώ έχω περάσει δυο φορές covid μια τον Μάρτιο του 2020 και μια τον Αύγουστο του 2021».

Ο μουσικοσυνθέτης δήλωσε ότι δεν έχει εμβολιαστεί και ότι δεν πιστεύει στο «συγκεκριμένο εμβόλιο». Ο ίδιος πρόσθεσε ότι:

«Tα εμβόλια γενικά για τα παιδάκια χρειάζονται. Τα κάνουν τα παιδάκια, όταν είναι μικρά κ.λπ. Αλλά όχι αυτό το εμβόλιο. Ένα εμβόλιο που δεν ξέρουμε τι κάνει. Γι’ αυτές τις λεπτομέρειες μπορείτε να ρωτήσετε άλλους που είναι πιο ενημερωμένοι, που δεν είναι ούτε αρνητές, ούτε αντιεμβολιαστές, ούτε τίποτα από αυτές τις βλακείες που λένε. Ψεκασμένοι κ.τ.λ. Σ’ αυτήν την κατηγορία είναι και πάρα πολύ σοβαροί επιστήμονες από το εξωτερικό και νομπελίστες, απλά δεν τα λένε στον κόσμο», πρόσθεσε.

«Τι θα πει γιατί μιλάει; Βλέπει νούμερα, παρατηρεί»

Στην ερώτηση για το αν παραδέχεται τον Γρηγόρη Πετράκο για τις απόψεις του περί κορονοϊού και εμβολίου, ο Γιώργος Μουκίδης είπε: «Και βέβαια. Πάρτε μια συνέντευξη από τον Πετράκο να σας τα πει που τα ξέρει καλά. Δεν καταλαβαίνω αυτούς που λένε ‘γιατί μιλάει, αυτός είναι τραγουδιστής’. Τι θα πει γιατί μιλάει; Βλέπει νούμερα, παρατηρεί. Αυτά που λέει είναι πράγματα δημοσιευμένα, είναι αριθμοί, τα νούμερα δεν μπορούν να πουν ψέμματα».

Ο ίδιος είπε ότι συμφωνεί μαζί του: «Εννοείται, μα αυτά που λέει είναι πράγματα που είναι δημοσιευμένα και είναι αριθμοί, οι αριθμοί δεν μπορούν να πουν ψέματα».