Τράγκας στη Bild: Δεν θα πάρετε ποτέ τα λεφτά σας πίσω

«O Bαρουφάκης μιλάει πολύ»


MEDIA
16:03
05/03/2015
Τράγκας στη Bild: Δεν θα πάρετε ποτέ τα λεφτά σας πίσω
3
loading

Συνέντευξη στη γερμανική Bild έδωσε ο Γιώργος Τράγκας όπου τονίζει ότι: «Δεν θα πάρετε ποτέ τα λεφτά σας πίσω»

Στο ερώτημα αν μπορεί ο ΣΥΡΙΖΑ να βγάλει τη χώρα από την κρίση απάντησε: «Θα είναι δύσκολο. Ιδιαίτερα για μια κυβέρνηση στην οποία έχουν συνασπιστεί κομμουνιστές και ακραίοι δεξιοί. Είναι άπειρη, δεν έχει εμπειρία διπλωματική, κάνει λάθη. Αλλά δεν ευθύνεται για κανένα σκάνδαλο. Οχι ακόμα τουλάχιστον».

«Ως δημοσιογράφος μπορώ να θίγω τους Γερμανούς πολιτικούς, όπως θέλω. Ως μέλος της ελληνικής κυβέρνησης, αν ήμουν, όχι» προσθέτει και λέει: «O Bαρουφάκης μιλάει πολύ. Τραβάει τις κάμερες, κοιτάζεται στον καθρέφτη ευχαρίστως. Αμφιβάλλω, όμως, αν αυτό βοηθάει στο να κυβερνάς».

Σημειώνει ακόμη ότι: «Η Ευρώπη λέει ψέματα στον εαυτό της, αν νομίζει ότι η Ελλάδα έχει χρήματα. Εδώ δεν υπάρχουν καθόλου λεφτά. Και δεν θα πάρετε τα λεφτά σας ποτέ πίσω. Αν η Γερμανία νομίζει ότι η Ελλάδα μπορεί να αποπληρώσει τα χρέη της, αν ξεκινήσει κάποτε να εισπράττει σοβαρά τους φόρους, είναι μεγάλο λάθος».

Όπως λέει στη Bild: «Η Ελλάδα χρειάζεται αέρα για να αναπνεύσει. Οι πολίτες έχουν κουραστεί. Εχουν παραλύσει, είναι όπως τα αυτοκίνητα με σκασμένα λάστιχα. Για ένα μέρος του χρέους πρέπει να δοθεί παράταση προθεσμίας πληρωμής. Και μετά να γίνουν εδώ μαζικές επενδύσεις. Αδράξτε την ευκαιρία, κατασκευάστε τουριστικά κέντρα στη Μύκονο, τη Σαντορίνη. Χωρίς επενδύσεις δεν μπορεί η Ελλάδα να ορθοποδήσει».

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

3
σχόλια
  1. avatar Τασος Καποιος

    Μίλησε "ο ξέρω τα πάντα για τους πάντες ......αλλά σεν μιλάω". Μίλησε ο Mr Υπονοούμενο (ξέρεις εσύ..)

  2. avatar Stanislav Staniskyj

    Το έλυσε το πρόβλημα σε βάθος

  3. avatar Ionis

    Κυλισε ο τετζερηςκαι βρηκε το καπακι

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει