Ένα ακόμα πρωινό, οι παίκτες του GNTM 4 σηκώθηκαν από τα κρεβάτια τους και ετοιμαζόντουσαν για το challenge το οποίο θα έπρεπε να φέρουν εις πέρας. Όμως η καθημερινότητα τους διαταράχθηκε καθώς οι υπεύθυνοι της παραγωγής του διαγωνισμού, τους ενημέρωσαν πως πρέπει να εγκαταλείψουν το σπίτι λόγω φωτιάς.

Να σημειωθεί πως τα επεισόδια τα οποία προβάλλονται αυτήν την περίοδο είναι γυρισμένα από το καλοκαίρι.

«Μας λένε ότι πρέπει να φύγουμε. Να πάρουμε τα απαραίτητα. Όταν μας έβγαλαν έξω ήταν σα να μας πέταξαν ξαφνικά στην πραγματικότητα» τόνισε η Αγάπη στην κάμερα του GNTM 4.

Παίκτες και άνθρωποι της παραγωγής άμεσα άρχισαν να ξεστήνουν τα σκηνικά και να παίρνουν τα βασικά πράγματα για να μεταφερθούν όλοι σε ασφαλές μέρος.

Η φωτιά που απείλησε τους παίκτες ήταν αυτή που ξέσπασε το καλοκαίρι στην περιοχή των Αφιδνών, εκεί δηλαδή που βρίσκεται το σπίτι του διαγωνισμού. «Ενώ η μέρα κυλούσε ήρεμα με τα συνηθισμένα προβλήματα των παιδιών, ξέσπασε μεγάλη πυρκαγιά στις Αφίδνες. Εκεί που βρίσκεται το σπίτι του GNTM όλα αυτά τα χρόνια. Σε μερικά μόλις λεπτά έπρεπε να εκκενώσουμε το χώρο με ασφάλεια, κάτι το οποίο έγινε. Τα παιδιά μεταφέρθηκαν για δυο εβδομάδες σε ασφαλές σημείο. Σήμερα επιστρέφουν στο σπίτι τους» είπε ο Γιώργος Καράβας στην κάμερα του GNTM 4 και τόνισε ναι μεν το σπίτι γλίτωσε από τη φωτιά αλλά τα πάντα γύρω του καταστράφηκαν.

Οι παίκτες επιστρέφοντας στο σπίτι, αντίκρισαν τις εικόνες καταστροφής που άφησε πίσω της η πύρινη λαίλαπα και δεν έκρυψαν την στεναχώρια τους.