Στην κάμερα του Πρωινού μίλησε ο Διονύσης Σχοινάς και τον Γρηγόρη Μπάκα. Είναι ο μοναδικός άνδρας όπως σημείωσε ο δημοσιογράφος που όσο μεγαλώνει μοιάζει στον γιο του, για την σχέση με τον οποίο μίλησε, αλλά αποκάλυψε και τον πεντάλογο της συζυγικής ευτυχίας, δεδομένου ότι είναι μαζί με την Καίτη Γαρμπή 25 χρόνια. Ο Διονύσης Σχοινάς θα εμφανίζεται στο «Room» στο Κολωνάκι.

Τι είπε, όμως, ο γνωστός τραγουδιστής για την σχέση του με τον γιο του

«Mε τον γιο μου δεν έχουμε μαλώσει ποτέ. Δεν του έχω φωνάξει ποτέ. Δεν μου έχει δώσει το δικαίωμα. Είναι φιλαράκι μου από την πρώτη στιγμή που γεννήθηκε. Είναι ο μικρός μου αδερφός και μέχρι τώρα μου έχει βγει σε πάρα πολύ καλό. Μου είπε ότι θα πάει να μείνει με το κορίτσι του. Μπαμ! Το έφαγα πιο δυνατά από την Καίτη» τόνισε και συμπλήρωσε ότι αισθάνθηκε χάλια στο άκουσμα της, κατά τα άλλα φυσιολογικής, απόφασης του γιου του.

Το… φαινόμενο Μπέντζαμιν Μπάτον

Στην ερώτηση για το αν κάνει μπότοξ, γιατί μοιάζει να μην περνάει ο χρόνος από πάνω του απάντησε: «DNA είναι, δεν κάνω τίποτα. Μου γράφανε τις προάλλες στο Twitter, σταμάτα τα μπότοξ». «Δεν έχω κάνει ποτέ, δεν έχω πειραχτεί ποτέ… Δεν φαίνεται;»

O Διονύσης Σχοινάς είπε ότι παρακολουθεί τηλεόραση, αλλά αναφέρθηκε και στα προγράμματα που αποφεύγει: «Αυτά τα σκουπίδια. Αυτά που μαζεύονται γυναίκες, τα ριάλιτι τα ψεύτικα. Ο κόσμος θέλει αλήθεια. Δεν μπορεί το στημένο. Όταν κάτι είναι στημένο, ο κόσμος το πετάει»

Ο γάμος του με την Καίτη Γαρμπή

Όσον αφορά στον γάμο του με την Καίτη Γαρμπή και τα χρόνια που είναι μαζί, ο γνωστός καλλιτέχνης είπε: «Είκοσι πέντε». Ο ίδιος ομολόγησε στην κάμερα ότι έχουν τσακωθεί πολλές φορές και ότι έχει φύγει πολλές φορές από το σπίτι. «Αλλά για τρία λεπτά» είπε ο Διονύσης Σχοινάς όσον αφορά τον χρόνο που κάνει για να γυρίσει πίσω στην Καίτη Γαρμπή μετά από έναν τσακωμό τους. Ο τραγουδιστής συνέχισε, λέγοντας: «Με τον άνθρωπο που αγαπιέσαι τόσα χρόνια, φεύγεις για να μην πεις την παραπάνω κουβέντα που μένει. Ξαναγυρίζεις πίσω και είναι όλα καλά».

Ο Διονύσης Σχοινάς αποκάλυψε τέλος και τον πεντάλογο της συζυγικής επιτυχίας είναι «ο σεβασμός, ο θαυμασμός, η ελευθερία, η παρέα και πολύ σεξ».