Νέο πρόσωπο θα ενταχθεί στο cast της σειράς του Mega, «Η γη της ελιάς». Συγκεκριμένα, το μεσημέρι της Παρασκευής, στον «αέρα» της εκπομπής «Ελένη», η Ελένη Μενεγάκη ρώτησε τους συνεργάτες της αν ισχύει η πληροφορία που έφτασε στα αυτιά της για τον Χρήστο Βασιλόπουλο. «Άκουσα για έναν πρωταγωνιστή, που του έκανα συνέντευξη πριν καμιά 25αρια μέρες και είναι στην Αμερική. Και τώρα άκουσα ότι θα εισβάλει στη Γη της ελιάς. Και αναρωτήθηκα μήπως το έχω καταλάβει λάθος» είπε η Ελένη Μενεγάκη.

«Καθόλου» της απάντησε η συνεργάτιδα της, Δήμητρα Καλφούντζου και πρόσθεσε πως: «είναι το αποκλειστικότατο spoiler που έχουμε σήμερα. Στη Γη της ελιάς, σε αυτό το πολύ δυνατό cast που υπάρχει, προστίθεται ένας ακόμα ηθοποιός, πολύ αγαπητός, ο Χρήστος Βασιλόπουλος».

Στην συνέχεια, η δημοσιογράφος εξήγησε ποιο ρόλο θα υποδυθεί ο Χρήστος Βασιλόπουλος. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρθηκαν, ο ηθοποιός θα κάνει τον «Σάββα» τον γαμπρό του Λυκούργου (Γιώργος Παρτσαλάκης), ο οποίος είναι παντρεμένος με την κόρη του Ισμήνη.