Δύσκολες ώρες περνάει ο Δούκας στο αποψινό επεισόδιο της σειράς του ΑΝΤ1 «Άγριες Μέλισσες» που είναι γεμάτο εξελίξεις. Οι καταθέσεις της Ασπασίας και του αστυνόμου Σπανού τον στριμώχνουν ενώ παράλληλα εμπλέκουν τους Άβαντες.

Οι τηλεθεατές το βράδυ της Τετάρτης (13/10) θα δουν τον Ακύλα να εξοργίζεται με τον Θανόπουλο που δεν ακολουθεί το σχέδιο και αποκαλύπτει στον Δούκα πως κινδυνεύει να καταδικαστεί και για τους φόνους των εισαγγελέων.

Θα δεχτεί όμως ο Δούκας τη λύση που του προτείνει;

Ο Πέτρος, με τη βοήθεια της Ασημίνας, μοιράζει παράνομες εφημερίδες όταν αναγκάζονται να κρυφτούν στο μαγαζί του Νικηφόρου για να διαφύγουν από την αστυνομία. Θα συλληφθούν; Η Ζωή υποψιάζεται τους πραγματικούς λόγους για τους οποίους ήρθαν στο Διαφάνι, ενώ η Ελένη με τις υπόλοιπες γυναίκες σχεδιάζουν τις επόμενες κινήσεις τους. Η Αιμιλία μοιράζει τιμωρίες στα παιδιά, προκαλώντας αναταραχή στις μανάδες τους, κι έρχεται σε σύγκρουση με την αδελφή της, Ζωή.

Η Δρόσω λέει «ναι» στην πρόσκληση του Λευτέρη και την περιμένει μια αναπάντεχη συνάντηση

Άγριες Μέλισσες

Ο Ζάχος προσπαθεί να προσαρμοστεί στο χωριό και να πείσει την Ελένη για τις ειλικρινείς προθέσεις του, παρά τα όσα συνέβησαν στο παρελθόν. Η Δρόσω δέχεται την πρόσκληση του Λευτέρη για σινεμά, αλλά εκεί θα έχει μια αναπάντεχη συνάντηση. Η Κορίνα υποψιάζεται πως ο Μελέτης κάτι της κρύβει μέσα στο ίδιο τους το σπίτι και αποφασίζει να το ανακαλύψει.