Το σίριαλ «Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή» άφησε εποχή και χάρισε άφθονο γέλιο στους τηλεθεατές. Μια από τις κλασικές σειρές της ελληνικής τηλεόρασης στα τέλη των ’90s. Έμεινε, όμως, και στους κύκλους των ηθοποιών ως μια παραγωγή που πλήρωνε πολύ καλά. Την αποκάλυψη έκανε η Κάρμεν Ρουγγέρη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τον Κώστα Τσουρό.

Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε για την κωμική σειρά «Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή» του τηλεοπτικού δικτύου ANT1, όπου εκείνη υποδυόταν το ρόλο της Ερμιόνης, της μητέρας της Αλίκης (Ρένια Λουϊζίδου), συζύγου του Ανδρέα ή αλλιώς «Ακάλυπτου» (Αντώνης Καφετζόπουλος). Οι… τσακωμοί και οι διαφωνίες της Ερμιόνης με τον Ανδρέα ήταν από τα highlights του σίριαλ και σαφώς δεν έχουν ξεχαστεί ακόμη και τώρα, όπως και ο τρόπος που παρουσίασε το χαρακτήρα της, που συνήθως έκανε τον Ανδρέα έξω φρενών καθώς μπορούσε να… βλέπει τα ψέμματα του και συμβούλευε την κόρη της να τον αφήσει.

Τότε στο μακρινό 1997 η αμοιβή της ήταν 200.000 δραχμές το επεισόδιο. Ωστόσο, τα χρήματα που έπαιρναν οι πρωταγωνιστές ήταν πολλά περισσότερα: 5,5 εκατομμύρια.

Συγκεκριμένα η Κάρμεν Ρουγγέρη, δήλωσε: «Πήγα σε ένα επεισόδιο, αυτοσχεδίασα και με πήραν. Πληρωνόμουν πολύ λίγο γιατί είχε δοθεί όλο το μπάτζετ και είχαν μείνει 200 χιλιάρικα. Όταν με φώναξε η παραγωγός, μου είπε ότι έχει να μου δώσει μόνο αυτά τα χρήματα. Και της είπα ότι δεν με πειράζει. Έμεινα με τα 200, ενώ άλλοι έπαιρναν πάρα πολλά λεφτά».

Η Κάρμεν Ρουγγέρη πρόσθεσε κιόλας τα ακριβή ποσά: «Τα 200 χιλιάρικα που έπαιρνα εγώ ήταν ελάχιστα σε σχέση με αυτά που έπαιρναν οι άλλοι. Έπαιρναν 5,5 εκατομμύρια το επεισόδιο. Ναι, το επεισόδιο. Αυτοί 5,5 εκατομμύρια κι εγώ 200 χιλιάδες. Δεν με πείραζε καθόλου».