Η σειρά «Σασμός» του Alpha συνεχίζει να καθηλώνει τους τηλεθεατές με τις εξελίξεις της. Στο σημερινό επεισόδιο που θα προβληθεί στις 21:00 ο Μαθιός βρίσκει τη δύναμη να εξομολογηθεί τον έρωτά του στη Βασιλική και δίνουν γεμάτοι ένταση το πρώτο τους φιλί.

Στο 21ο επεισόδιο της σειράς «Σασμός» ο Νικηφόρος και Τζένη μετά τα ηρωικά του κατορθώματα έρχονται πολύ κοντά. Το πρόβλημα που είχε η Τζένη με τον Άγη τακτοποιήθηκε από τον Μαθιό και οι δύο νέοι συζητούν αυτό το θέμα.

Παράλληλα η επίσκεψη της Αργυρώς σε ψυχολόγο αναστατώνει την Μαρίνα, αλλά και την ίδια. Η Σοφία την πιέζει να έρθει και πάλι αντιμέτωπη με τους εφιάλτες του παρελθόντος. Η γιαγιά Ειρήνη από την άλλη κρύβει τα αποκόμματα των εφημερίδων που προκάλεσαν το κακό, αλλά όχι και το γεγονός ότι υπήρχε κάποιος άλλος, πιο σκοτεινός λόγος για τη δολοφονία του γιου της, αφήνοντας τη Μαρίνα εμβρόντητη! Η συζήτηση περιστρέφεται γύρω από τα αποκόμματα των εφημερίδων σχετικά με τη δολοφονία του Μάρκου Βρουλάκη, τα οποία κρατούσε φυλαγμένα η γιαγιά Ειρήνη, τα βρήκε η Αργυρώ και επηρεάστηκε ψυχολογικά, αρνητικά. Στη συζήτηση που κάνουν οι δύο γυναίκες, η γιαγιά Ειρήνη για πρώτη φορά αφήνει να εννοηθεί πως ο Βασίλης Σταματάκης δολοφόνησε τον γιο της για ένα πολύ σοβαρό λόγο και όχι για κτηματικές διαφορές.

Έγκυος η Στέλλα

Η αγωνία της Σοφίας και του Τάσου για τη Στέλλα μεγαλώνει καθώς εκείνη ξαφνικά ζητά να δει κάποιον γιατρό. Τα νέα, όμως, που μοιράζεται μαζί τους θα τους σοκάρουν ακόμα περισσότερο. Η Στέλλα είναι έγκυος.

Η διαρκής πίεση της Καλλιόπης έχει φτάσει τον Αστέρη στα όριά του. Έτσι όταν η Αργυρώ ζητά να μείνουν μακριά για κάποιο διάστημα χάνει τελείως τον έλεγχο. Αγνοώντας τους κινδύνους πάει τη νύχτα στο σπίτι της για να τη βρει. Καθώς φιλιούνται με πάθος η γιαγιά Ειρήνη βγαίνει και τους βλέπει. Η εγγονή της είναι ερωτευμένη με τον Αστέρη Σταματάκη, το γιο του φονιά!

Δείτε το sneak preview

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.