Την άγνωστη σχέση του Μαθιού με τη Βασιλική θα παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού» στον Alpha.

Μπορεί η Βασιλική να ήταν παντρεμένη με τον Στεφανή όμως πριν από εκείνον, είχε σχέση με τον Μαθιό. Οι δυο τους έκαναν σχέδια για ένα κοινό μέλλον, όμως , όπως φαίνεται, οι οικογένειες τους είχαν άλλη άποψη.

Στο αποψινό επεισόδιο, το οποίο θα προβληθεί στις 21:00, ο Μαθιός συναντά την Βασιλική στο νεκροταφείο.

«Βασιλική έκανες αυτό που έπρεπε να κάνεις, αλλά μη μου ζητάς να ξεχάσω» της λέει και οι τηλεθεατές θα παρακολουθήσουν ένα flashback από την εποχή που οι δυο τους ήταν νεαροί και ερωτευμένοι και έκαναν σχέδια για το γάμο τους και το μέλλον τους.

Τι θα δούμε απόψε στον «Σασμό»

Το 18ο επεισόδιο του «Σασμού» θα προβληθεί απόψε στον Alpha και οι εξελίξεις αναμένονται καθηλωτικές.

Χαρακτηριστικά, στο αποψινό επεισόδιο θα δούμε πως: Ο Κώστας ομολογεί τις πράξεις του στην αστυνομία και στην Άσπα, ενώ ο Μανόλης βυθίζεται όλο και περισσότερο στο φόβο και την αμφιβολία. Η Τζένη βρίσκεται σε απόγνωση, ο Άγης την εκβιάζει και ο εφιάλτης της μόλις έχει αρχίσει.

Η σχέση Θοδώρας-Πέτρου αναθερμαίνεται, ενώ ένας μεγάλος έρωτας από το παρελθόν έρχεται και πάλι στην επιφάνεια, με απρόβλεπτες συνέπειες.

Η Αργυρώ ανακαλύπτει ένα άλλο, τρομακτικό πρόσωπο του Αστέρη, που θα την προβληματίσει, την ίδια ώρα που η σχέση τους θα γίνει αντιληπτή από ένα πρόσωπο, που κανένας δεν περιμένει.