Στην κάμερα της εκπομπής «[email protected]» του Star Channel παραχώρησε συνέντευξη η πρώην παίκτρια του Survivor, Χριστίνα Κεφαλά η οποία μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε πως έβαλε… μέσον για να μπει στο J2US αλλά τελικά αντί για εκείνη πήραν τον James Καφετζή.

«Είμαι ανοιχτή στην παρουσίαση, αλλά δεν έχω δεχτεί καμία πρόταση, ίσως δεν βλέπουν κάτι σε μένα. Ήθελα να μπω στο J2US, αλλά δεν μπήκα. Δεν έκανα δοκιμαστικό, απλά είχα βάλει κάποιον άνθρωπο για να έρθουμε σε επαφή, αλλά δεν έγινε και πήραν τον James Καφετζή», είπε αρχικά η Χριστίνα Κεφαλά.

Για το Survivor, η Χριστίνα Κεφαλά απάντησε: «Το Survivor δεν ήταν εύκολη εμπειρία, αλλά με βοήθησε με το Instagram. Δεν το συνιστώ σε όλους να το κάνουν, είναι πολύ βάναυσο».

«Πλέον ασχολούμαι με το Instagram, από εκεί έχω το εισόδημά μου κάθε μήνα. Με ενοχλεί να με ρωτάνε συνέχεια για τον Σάκη και τη Μαριαλένα, έχω προχωρήσει», πρόσθεσε επίσης η Χριστίνα Κεφαλά.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.