Οι εξελίξεις στην σειρά του «Alpha» είναι καθηλωτικές και οι τηλεθεατές στα επόμενα επεισόδια του «Σασμού» θα παρακολουθήσουν τα μυστικά να αποκαλύπτονται το ένα μετά το άλλο.

Η «Άσπα», η γυναίκα που είχε παράνομο δεσμό με τον δολοφονημένο Στεφανή, θα οδηγηθεί στο αστυνομικό τμήμα και εκεί θα ομολογήσει την σχέση τους.

Η ηθοποιός Βέρα Μακρομαρίδου η οποία υποδύεται την «Άσπα», το μεσημέρι της Τρίτης σε ζωντανή σύνδεση με την εκπομπή «Super Κατερίνα» αναφέρθηκε στις εξελίξεις του «Σασμού».

«Η Άσπα θα οδηγηθεί στο τμήμα, γιατί θα αποκαλυφθούν τα μηνύματα στο κινητό μετά την άρση του απορρήτου, και ομολογεί το δεσμό της με τον Στεφανή. Έτσι, οι υποψίες θα στραφούν στον σύζυγό της, τον Κώστα, οπότε θα ερευνήσουν αφενός εάν γνωρίζει για τον δεσμό κι αφετέρου εάν έχει άλλοθι. Το άλλοθί του θα αποκαλυφθεί πολύ γρήγορα. Ο Κώστας είναι γενικά νευρικός κι οξύθυμος. Ο θεατής δεν ξέρει τους λόγους, αλλά ούτε και η Άσπα. Ο Κώστας βρίσκεται σε μια αγχωτική περίοδο» ανέφερε αρχικά η »Άσπα».

Στην συνέχεια η ηθοποιός είπε πως: «η Άσπα δεν περνούσε καλά στον γάμο της. Είχε βαλτώσει. Δεν έχουν παιδιά, μετά από 7 χρόνια, αυτή είναι μεγάλη πληγή, το είχε ονειρευτεί πολύ διαφορετικά. Είναι ένα κορίτσι που επέστρεψε στον τόπο της από την Αυστραλία, για να κάνει οικογένεια αλλά δεν της βγαίνει. Στηρίζω την Άσπα. Είχε πολύ βασικούς λόγους να κάνει  παράνομη σχέση με τον Στεφανή. Είναι εγκλωβισμένη… Αργότερα, θα μάθει το χωριό για την παράνομη σχέση της. Θα της συμβούν άσχημα πράγματα στη συνέχεια».