Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στη σειρά του Alpha «Σασμός» καθώς στο σημερινό επεισόδιο που θα προβληθεί στις 21:00 αποκαλύπτεπται το κίνητρο του Κώστα σε σχέση με τη δολοφονία του Στεφανή ενώ η Καλλιόπη και η Μαρίνα συναντιούνται στο νεκροταφείο.

Το άλλοθι του Πέτρου δεν πείθει καθόλου την Καλλιόπη που ζητά από τα παιδιά της να είναι έτοιμα για όλα. Λέει μάλιστα στους γιους της, Μαθιό και Αστέρη πως, σύμφωνα με τη γνώμη της, η οικογένεια Βρουλάκη είπε ψέματα στην αστυνομία. Ο Μαθιός, όμως, έχει να αντιμετωπίσει κάτι πιο επείγον. Η Βασιλική ανακαλύπτει ανάμεσα στα πράγματα του Στεφανή αποδείξεις πως είχε ερωμένη και του ζητά να μάθει την αλήθεια.

Παράλληλα οι έρευνες της αστυνομίας συνεχίζονται. Η ανάκριση της Άσπας αποκαλύπτει στον Αντώνη το πιθανό κίνητρο του Κώστα, ενώ το αυτοκίνητό του που εντοπίζεται σε κάμερα αποδεικνύει πως… λέει ψέματα. Η Στέλλα παίρνει την απόφαση να χωρίσει οριστικά με τον Αστέρη ενώ καθώς ο ήλιος πέφτει, Καλλιόπη και Μαρίνα συναντιούνται στο νεκροταφείο.

Δείτε το sneak preview

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.