Για τον διαφορετικό Δούκα που θα συναντήσουμε εφέτος στις Άγριες Μέλισσες, μίλησε, μεταξύ άλλων, ο Λεωνίδας Κακούρης, σε συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωινό».

«Φυσικά και κουράζομαι. Στις Άγριες Μέλισσες τώρα είμαστε στη φάση των δικαστηρίων και έχουμε δεκάωρα γυρίσματα. Στα πρώτα επεισόδια που έχω διαβάσει, αυτά που γυρίζουμε αυτή την περίοδο, πραγματικά είναι ένας Δούκας διαφορετικός, δεν είναι το γεράκι που είχαμε συνηθίσει. Έχει επηρεαστεί βαθιά από όσα έχουν συμβεί και τον βλέπουμε τώρα στην αρχή της σεζόν αρκετά καταβεβλημένο και κουρασμένο», είπε ο Λεωνίδας Κακούρης και μιλώντας στη συνέχεια για το κίνημα metoo πρόσθεσε:

«Δεν αισθάνομαι καλά με το να βρίσκονται συνάδελφοι σε αυτή τη θέση. Είναι η στιγμή να αποφασίσει η δικαιοσύνη. Είναι ένα σοβαρό θέμα που θέλει πολλή προσοχή στην προσέγγισή του. Χάνουμε λίγο το νόημα και την ουσία, όταν μας τραβάει την προσοχή το παρασκήνιο. Ο χώρος του θεάτρου δεν χρειάζεται να καθαρίσει. Δεν νομίζω ότι ο χώρος μας είναι μολυσμένος».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.