Η δολοφονία του Στεφανή στον «Σασμό» έχει «παγώσει» την  τοπική κοινωνία και όλοι ψάχνουν να βρουν ποιος κρύβεται πίσω από το θάνατό του και ποιος ήταν αυτός που τράβηξε την σκανδάλη στο όπλο που του «έκοψε» το νήμα της ζωής.

Αν και όλοι υποψιάζονται τον Πέτρο, ο μόνος που ξέρει ποιος πραγματικά είναι ο δολοφόνος, είναι ο νεαρός Μανώλης ο οποίος βρισκόταν πίσω από ένα δέντρο και είδε την σκληρή σκηνή.

Ο ηθοποιός Στρατής Χατζησταμαστίου, ο οποίος υποδύεται τον Μανώλη στην σειρά του Alpha «Σασμός», το πρωί της Τετάρτης σε ζωντανή σύνδεση με την εκπομπή «Super Κατερίνα» αναφέρθηκε στις εξελίξεις της σειράς και στο πόση υπομονή πρέπει να κάνουν οι τηλεθεατές για να μάθουν το δολοφόνο.

«Θα χρειαστεί να κάνουν λίγο υπομονή οι τηλεθεατές, ώσπου να αποκαλυφθεί το μυστικό της δολοφονίας του Στεφανή. Ο Μανόλης δεν θα μαρτυρήσει εύκολα τον δολοφόνο στην αστυνομία. Κάποια στιγμή, όμως  θα λυγίσει. Γιατί αυτό το μυστικό αποτελεί πολύ βαρύ φορτίο, για τον ίδιο που το γνωρίζει και γι’ αυτόν που θα το μάθει. Ο Μανόλης είδε έναν άνθρωπο πολύ γνωστό του, πολύ κοντινό και σε εκείνον και στον Νικηφόρο να τραβάει τη σκανδάλη», σύμφωνα με τον Στρατή Χατζησταματίου.

«Ο Μανόλης είναι ένας ήρωας καταπιεσμένος και φοβισμένος. Η ανάκριση είναι μία διαδικασία πολύ ακραία γι’ αυτόν και, κουβαλώντας ένα μυστικό τέτοιο σαν αυτό που κουβαλάει, πιέζεται πολύ. Θα βρεθεί πολλές φορές τη λάθος στιγμή στο λάθος σημείο. Και θα κρατήσει πολλά μυστικά» τονίζει ο ηθοποιός.

Τι θα δούμε απόψε στον «Σασμό»

Ο «Σασμός» έρχεται για άλλο ένα βράδυ στον «αέρα» του Alpha, στις 21:00. Τι θα δούμε όμως απόψε;

Με τοv Μαθιό στήριγμα, ο Νικηφόρος έχει να αντιμετωπίσει μέσα στο πένθος του την προσπάθεια του Πέτρου να τον προσεγγίσει και να του πει ότι δεν είναι αυτός που σκότωσε τον πατέρα του. Η  συμπεριφορά του Κώστα γίνεται κάθε μέρα και πιο ύποπτη, όμως, η σιωπή του Μανόλη και τα λιγοστά στοιχεία της αστυνομίας για τον πραγματικό ένοχο, περιπλέκουν κι άλλο την κατάσταση. Ο Αστέρης ζητά συγνώμη από την Αργυρώ που αμφέβαλλε για τον αδελφό της, αλλά εκείνη σκέπτεται να επιστρέψει στην Αυστραλία.Ταυτόχρονα το χωριό αρχίζει και στρέφεται εναντίον του Πέτρου και η οικογένεια Βρουλάκη δέχεται επίθεση τη νύχτα από αγνώστους, οι οποίοι πυροβολούν αδιακρίτως.

Αργυρώ και Αστέρης έχουν μια έντονη συζήτηση

Με τους πάντες να θεωρούν ύποπτο τον Πέτρο για τη δολοφονία του Στεφανή, η Αργυρώ νιώθει πως είναι μόνη της «απέναντι» σε όλο το χωριό.

Το ίδιο νιώθει και για τον Αστέρη καθώς θεωρεί πως εκείνος δεν πιστεύει στην αθωότητα του αδερφού της και πως τον έχει ήδη «καταδικάσει» στο μυαλό του.

Στο αποψινό επεισόδιο, ο Αστέρης θα εξηγήσει στην αγαπημένη του πως δεν πιστεύει ότι ο Πέτρος είναι ένοχος και θα προσπαθήσει να της δώσει δύναμη να αντέξει τις δύσκολες αυτές στιγμές.

«Εμείς δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα. Δεν πρέπει να αφήσουμε κανέναν να μπει ανάμεσα μας» της τονίζει και εκείνη του ανακοινώνει πως έχει πάρει απόφαση να φύγει από το χωριό.