Ο έρωτας έχει χτυπήσει την πόρτα του Αστέρη και της Αργυρώς και οι εξελίξεις στη δραματική σειρά του Alpha, «Σασμός» αναμένονται έντονες.

Τα δυο νέα παιδιά είναι βαθιά ερωτευμένα όμως η βεντέτα που κρατά χρόνια τους κρατά μακριά.

Το αποψινό επεισόδιο της σειράς «Σασμός» αναμένεται να βαφτεί με αίμα καθώς ο Κώστας υποψιάζεται τον παράνομο δεσμό της Άσπας με τον Στεφανή. Ο Μαθιός αντιμετωπίζει τον Στεφανή, ζητώντας του να είναι καθαρός απέναντι στη Βασιλική. Ο Στεφανής κατευθύνεται με τα αγόρια στο μαντρί, ενώ ο Αστέρης αποφασίζει να μιλήσει ευθέως στη Στέλλα. Ένα όπλο οπλίζεται στα βουνά, και τα πράγματα δεν θα είναι ποτέ πια τα ίδια αφού ο Στεφανής θα πέσει νεκρός.

Την ίδια όμως μέρα, ο Αστέρης έχει υποδεχθεί στο σπίτι του την Στέλλα η οποία δείχνει στην πεθερά της, την Καλλιόπη το νέο σπίτι τους.

Η νεαρή Στέλλα δεν μπορεί να κρύψει τον ενθουσιασμό της για το επόμενο αυτό βήμα που πιστεύει ότι θα κάνει στο πλευρό του αγαπημένου της.

Ο Αστέρης όμως ήδη έχει πάρει την απόφαση να διαλύσει τον αρραβώνα τους αφού τα συναισθήματα που νιώθει για την Αργυρώ είναι έντονα γι’ αυτό και ακυρώνει την επικείμενη συνάντηση με τους γονείς της Στέλλας προκαλώντας ερωτηματικά στη μητέρα του Καλλιόπη η οποία καταλαβαίνει ότι κάτι δεν πάει καλά.

Ακολουθεί βίντεο – spoiler από το αποψινό επεισόδιο: