«Ποδαρικό» στο «ένθετο» του live του Big Brother, «Γραμμή ζωής», όπου οι παίκτες αποκαλύπτουν άγνωστες πτυχές της ζωής τους, έκανε η Σαμάνθα.

Όπως είπε, είναι γεννημένη το 2003, κατάγεται από τη Ρουμανία και τη Σερβία, και το 2011 ήταν μία δύσκολη χρονιά για εκείνη εξαιτίας ενός πολύ σοβαρού προβλήματος υγείας που αντιμετώπισε. Οι γιατροί είχαν πει στους γονείς της ότι οι πιθανότητες να το ξεπεράσει ήταν 50-50 αλλά ευτυχώς στο τέλος όλα πήγαν καλά και ο εφιάλτης έλαβε τέλος για την οικογένεια.

Οι δυσκολίες όμως δεν σταμάτησαν. Ένα απρόοπτο γεγονός οδήγησε στον τραυματισμό του αδερφού της ενώ το 2017 η μητέρα της παραλίγο να μείνει παράλυτη.

Το 2018 ένας συμμαθητής της σκοτώθηκε σε τροχαίο και αυτό το γεγονός τη σημάδεψε βαθιά. Δύο χρόνια αργότερα στην άσφαλτο χάθηκε άλλος ένας κοντινός της άνθρωπος και το χτυπημα αυτή τη φορά ήταν ακόμα μεγαλύτερο καθώς οι δυο τους είχαν υπάρξει μαζί ζευγάρι.

Από τα πιο μεγάλα κεφάλαια της ζωής της ήταν η γιαγιά της. Ο χαμός της της κόστισε πολύ και αυτό διότι δεν πρόλαβε να τη δει αφού δούλευε εκείνη το διάστημα στην Ελλάδα.

«Νιώθω πολύ άσχημα για όλο αυτό που συνέβη και μετανιώνω που αντί να ήμουν κάθε καλοκαίρι με τη γιαγιά μου έπεφτα με τα μούτρα στη δουλειά για να μην ζορίζω τους γονείς μου οικονομικά. Μετά το τελευταίο εγκεφαλικό δεν θυμόταν κανέναν, το μόνο άτομο που θυμήθηκε πριν πεθάνει ήμουν εγώ και δεν μπορούσα να είμαι εκεί δίπλα της», είπε η ίδια.