Όταν οι «Άγριες Μέλισσες»… πέταξαν για πρώτη φορά στον τηλεοπτικό αέρα, όλοι μίλησαν για μια φιλόδοξη και προσεγμένη παραγωγή που αξίζει κάποιος να παρακολουθήσει.

Από την Σοφία Πελεκάνου

Δυο τηλεοπτικές σεζόν μετά, οι «Άγριες Μέλισσες» έχουν μετατραπεί σε σειρά «φαινόμενο» και οι τηλεθεατές ανυπομονούν να παρακολουθήσουν τόσο τις περιπέτειες των αδελφών Σταμίρη όσο και των υπολοίπων κατοίκων του Θεσσαλικού χωριού, Διαφάνι.

Και μπορεί οι «Άγριες Μέλισσες» να άλλαξαν το τηλεοπτικό τοπίο και με τα υψηλά νούμερα τηλεθέασης που κατέγραψαν στον πίνακα τηλεθέασης, να έκαναν τον ανταγωνισμό να ψάχνει να βρει αντίστοιχο ποιοτικό πρόγραμμα για να βάλει απέναντι του και να το… χτυπήσει, κατάφεραν όμως και κάτι άλλο.

Η δραματική σειρά εποχής κατάφερε να καταρρίψει ένα ταμπού.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο Chief Content Officer του Ant1, Τζώρτζης Ποφάντης κατά την παρουσίαση προγράμματος του σταθμού για την σεζόν 2021-2022, οι «Άγριες Μέλισσες» κατάφεραν να «σπάσουν» την προκατάληψη των ίδιων των ηθοποιών για την συμμετοχή τους σε σειρές.

«Ο τρίτος κύκλος προβλέπεται καταιγιστικός, οι εξελίξεις είναι γρήγορες» ανέφερε ο κ. Ποφάντης για την επιστροφή των «Άγριων Μελισσών» η οποία έχει προγραμματιστεί για τη Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου στις 22:00.

Στην συνέχεια ο κ. Ποφάντης τόνισε ότι: «Με την σειρά αυτή και τις άλλες παραγωγές μας καταφέραμε να γεφυρώσουμε κάποια στεγανά. Οι ηθοποιοί που δέχονται να συμμετέχουν στις σειρές μας δεν έχουν προκατάληψη πλέον γιατί ξέρουν την ποιότητα των προγραμμάτων μας».

Σε άλλο σημείο της παρουσίασης ο Τζώρτης Ποφάντης υπογράμμισε ότι: «Δεν παίζουμε με τη νοημοσύνη του τηλεθεατή γι’ αυτό και δεν βιαζόμαστε να βγάλουμε κάποιο πρόγραμμα στον αέρα. Κάθε πρόγραμμα βγαίνει στην ώρα που του ταιριάζει».

Η θερμοκρασία του Ant1 θα φτάσει τους… 42ο βαθμούς

Μια οικογένεια με πάθη, 2 μυστηριώδεις θάνατοι, βαθιά κρυμμένα μυστικά, αλλά και χαρακτήρες που θα φτάσουν στα όριά τους κάτω από τον καυτό ήλιο του ελληνικού καλοκαιριού συνθέτουν την ιστορία της σειράς 42°C» παραγωγής της Cosmote TV.

Ο Ant1 απέκτησε τα δικαιώματα της σειράς 8 επεισοδίων και θα την εντάξει στο πρόγραμμα του την σεζόν που μόλις ξεκίνησε. Εξάλλου, όπως τόνισε ο κ. Ποφάντης «στηρίζουμε τη μυθοπλασία».

Και νέα σειρά με άρωμα… Μελισσών βρίσκεται στα σκαριά

Μελίνα Τσαμπάνη και Πέτρος Καλκόβαλης είναι το συγγραφικό δίδυμο που υπογράφει την πετυχημένη σειρά «Άγριες Μέλισσες». Οι υπεύθυνοι του Ant1, έχουν έρθει σε συμφωνία με το δίδυμο ώστε να γράψουν δυο ακόμα σειρές για λογαριασμό του σταθμού.

Η μια από τις δυο βρίσκεται ήδη στα σκαριά και θα λέγεται «Ντέρτι». Η ιστορία θα διαδραματίζεται στη δεκαετία του ’80 και υπόσχεται στους τηλεθεατές μια σειρά με πολύ έρωτα, μυστήριο αλλά και πολλές εκπλήξεις.