Η πρώτη μεγάλη κόντρα που περιελάμβανε, μάλιστα, νεύρα, εντάσεις, φωνές και κλάματα είχε το αποψινό επεισόδιο του Big Brother με την Ελένη Σπανού και τη Σαμάνθα Μίσοβιτς.

Αρχικά οι παίκτες συζητούσαν τον απότομο χαρακτήρα της Σαμάνθας Μίσοβιτς, με την Ελένη Σπανού να παίρνει τον λόγο και να λέει ότι αλλάζει πολύ γρήγορα διάθεση.

Σε μια αποστροφή του λόγου της η Ελένη είπε στη Σαμάνθα να «ανοίξει κανένα λεξικό» κάτι που εκλήφθηκε ως ρατσιστική αναφορά.

Η αναφορά αυτή έκανε την Ελένη να εκραγεί,  δεν άντεξε και ξέσπασε σε κλάματα γιατί θεώρησε ότι η Σαμάνθα θέλει να την κάνει να φαίνεται κακιά:

«Γιατί να βγαίνω κακιά επειδή θέλω να είμαι ειλικρινής και τα λέω στα ίσα; Βγάζουν τώρα ότι είναι το θύμα κι εγώ είμαι ο θύτης. Μιλάω και βγαίνω κακιά… Δεν μπορεί να λέει ότι της είπα ότι είναι διπρόσωπη και να βγαίνω εγώ η κακιά. Επειδή βγήκα μπροστά να μιλήσω και δεν μιλούσε κανείς».

Χρειάστηκε αρκετή ώρα για να ηρεμήσουν οι συμπαίκτες της την Ελένη, που είχε βγει εκτός εαυτού.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.