Καλή επιτυχία ευχήθηκαν οι Ανδρέας Μικρούτσικος και Χάρης Βαρθακούρης, που ήταν πέρυσι στο «τιμόνι» του Big Brother, στους φετινούς παρουσιαστές Γρηγόρη Γκουντάρα και Νάταλι Κάκκαβα.

«Γλυκέ μου αγαπημένε Ανδρέα το τηλεφώνημά σου με συγκλόνισε. Σε αγαπάω, σε ευχαριστώ πολύ και σύντομα ξανά στις επάλξεις όπως μόνο εσύ ξέρεις» έγραψε ο Γρηγόρης Γκουντάρας στον λογαριασμό του στο Instagram αποκαλύπτοντας το τηλεφώνημα που δέχθηκε.

«Καλή επιτυχία Big Brother. Καλή επιτυχία Πολίνα και σε όλη την ομάδα της εκπομπής που ήμασταν παρέα ένα χρόνο πριν! Καλή Επιτυχία Ναταλί Κάκκαβα και Γρηγόρη Γκουντάρα», έγραψε από την πλευρά του ο Χάρης Βαρθακούρης, με τον Γρηγόρη Γκουντάρα να κάνει repost και να απαντά: «Να είσαι καλά Χάρη».

Το post του Γρηγόρη Γκουντάρα

Τα νούμερα τηλεθέασης του Big Brother στην πρεμιέρα

Το Big Brother επέστρεψε χθες Κυριακή 29/8 ανανεωμένο στις οθόνες μας.

Στο σπίτι του ΣΚΑΪ, όμως, μπήκε κάπως… χαλαρά η τηλεθέαση στην prime time, καθώς το reality εγκλεισμού δεν τρέλανε τα μηχανάκια της Nielsen.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το zappit, η τηλεθέαση του Big Brother κινήθηκε στο δυναμικό κοινό στο 23,3%, ενώ στο σύνολο κοινού δεν ξεπέρασε το 21,7%. Το υψηλότερο τέταρτο για το πρόγραμμα δεν ξεπέρασε το 29,7%.

Σημιεώνεται πως η αντίστοιχη περσινή πρεμιέρα του reality είχε σημειώσει τηλεθέαση 29,8% στο δυναμικό κοινό και 27,8% στο γενικό.