Στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» παραχώρησε συνέντευξη ο Γιάννης Σπαλιάρας. Ο ηθοποιός μίλησε για το Survivor, καθώς ο ίδιος συμμετείχε σε έναν από τους πλέον επιτυχημένους κύκλους του reality επιβίωσης, για το Bachelor αλλά δεν απάντησε σε ερώτηση για τον Αλέξη Παππά.

«Δεν έχω δεχτεί πρόταση για το All Star Survivor αλλά νομίζω ότι είναι νωρίς για να υπάρξει κάτι τέτοιο, αφού ακόμα τρέχει το reality. Είμαι ανοιχτός σε μια συνεργασία. Και στην δική μας επιστροφή είχε γίνει χαμός κι από τον πρώτο κύκλο είχαμε να δούμε τέτοιο φανατισμό. Τα προγράμματα που τα αγκαλιάζει ο κόσμος, βλέπουμε πολλές φορές υπερβολές. Η έλλειψη ερωτικής διάθεσης στο Survivor, δεν έχει να κάνει με την απομόνωση αλλά με την έλλειψη φαγητού» ανέφερε αρχικά ο Γιάννης Σπαλιάρας.

Σε ερώτηση που δέχθηκε για το «Bachelor» ο Γιάννης Σπαλιάρας ανέφερε πως δεν είναι ο ιδανικός τρόπος για να βρει σύντροφο και πως δεν θα πήγαινε.

Όταν όμως ήρθε η ερώτηση για τον Αλέξη Παππά και την αντικατάστασή του από τον Γιάννη Σπαλιάρα στην σειρά «8 Λέξεις», ο ίδιος σηκώθηκε από την καρέκλα του και εξαφανίστηκε από πλάνο ώστε να μην απαντήσει.