Στο πλατό της εκπομπής «Πρωινό» βρέθηκε καλεσμένη η Σοφία Μουτίδου, το πρωί της Παρασκευής. Η ηθοποιός, μίλησε για την κόρη της η οποία διανύει την εφηβεία αλλά και για το κανάλι της στο YouTube μέσω του οποίου σχολιάζει τα θέματα της επικαιρότητας με τον δικό της «καυστικό» τρόπο».

Και εκεί ανάμεσα στην συζήτηση ήρθε η on air επαγγελματική πρόταση από τον Γιώργο Λιάγκα στην Σοφία Μουτίδου.

«Είναι 12 χρονών η κόρη μου. Είναι βαρά άγρια, έφηβε με τα όλα της, με τα κινήματα και τους αγώνες. Είμαστε σε πολύ καλή συνεργασία, ούτε την κάνω ό,τι θέλω, ούτε με κάνει ό,τι θέλει. Είμαι πολύ μαμά. Πολλές φορές συντηρητική, πολλές φορές με πολλές ελευθερίες αλλά προσπαθώ να έχω πάντα μία επικοινωνία με το παιδί» τόνισε η Σοφία Μουτίδου αναφερόμενη στην σχέση της με την έφηβη κόρη της.

Η ηθοποιός αναφέρθηκε και στο κανάλι της στο YouTube μέσω του οποίου σχολιάζει τα θέματα της επικαιρότητας. «Λέω όσα σκέφτομαι, πολλές φορές θέλω να βρίσω. Δεν κάνω πρόβα τίποτα. Στο Youtube αυτή είναι η χαρά μου, να ανοίγει η κάμερα και να λέω ό,τι θέλω. Το ίδιο γινόταν και στο The Booth, δεν ήξερα τα θέματα» είπε η Σοφία Μουτίδου και τότε η Σκορδά μαρτύρησε πως είχε υπάρξει επαγγελματική πρόταση από το «Πρωινό» στο παρελθόν.

«Σε ήθελα πάρα πολύ» εξομολογήθηκε η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας έκανε εκ νέου την πρόταση ώστε να ξεκινήσει η συνεργασία τους την ερχόμενη σεζόν.

«Μου είναι πάρα πολύ δύσκολο να έρχομαι για ένα πεντάλεπτο. Μου είναι τρομακτικά εφιαλτικό» ήταν η απάντησή της Σοφίας Μουτίδου και ο Γιώργος Λιάγκας βρήκε τη λύση στο να στέλνει η Σοφία Μουτίδου το σχόλιο της μέσω βίντεο.

«Αυτό είναι άλλο, δεν το συζητήσαμε» είπε γελώντας η Σοφία Μουτίδου.