Στο πλατό του «Πρωινού», καλεσμένος της Φαίης Σκορδάς και του Γιώργου Λιάγκα, βρέθηκε ο Μιχάλης Ιατρόπουλος.

Ο ηθοποιός και πρώην παίκτης της «Φάρμας» μίλησε για τη ζωή του, την συμμετοχή του στη «Φάρμα» ενώ την «είπε» και στη Φαίη Σκορδά για ένα σχόλιο που είχε κάνει εκείνη.

«Θα σου κάνω μια παρατήρηση, που είπες ότι σου ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι όταν έκανε μπάνιο η Παναγιώταρου. Η ίδια η Παναγιώταρου με φώναξε ότι βάζει μαγιό και έρχεται για μπάνιο για να κάνουμε χαβαλέ. Άρα λοιπόν, όταν δεν ξέρουμε κάτι δεν το λέμε ελαφρά τη καρδία Φαίη μου αγαπημένη» είπε ο Μιχάλης Ιατρόπουλος αναφερόμενος στα σχόλια που είχε κάνει η παρουσιάστρια όταν είχε προβληθεί το «καυτό» μπάνιο της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου και τα όσα είχε πει τότε ο ηθοποιός.

Η Φαίη Σκορδά τόνισε πως δεν της άρεσαν τα όσα άκουσε από τον Μιχάλη Ιατρόπουλο. «Στο εξηγώ τώρα. Έκανα δουλειά και μου λέει έλα να κάνουμε χαβαλέ, από εδώ σε σένα η απόσταση. Άφησα τα σκεπάρνια και πήγα να κάνουμε αυτό που μου είπε, χαβαλέ δηλαδή. Με παρεξηγεί κανείς όπως το είπες. Θα έλεγε κανείς ότι πάω σε καμιά κλειδαρότρυπα και βλέπω έτσι όπως το είπες, το οποίο δεν είναι ωραίο και δίκαιο. Παρ’ όλα αυτά δεν σε παρεξηγώ γιατί σε αγαπάω από παλιά, οπότε όλα καλά», είπε ο ηθοποιός στην παρουσιάστρια.

Τι είχε πει ο Μιχάλης Ιατρόπουλος για την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, κατά την συμμετοχή της στη «Φάρμα» είχε κόψει την ανάσα των τηλεθεατών όταν φόρεσε ένα μαύρο σέξι μπικίνι και με τη βοήθεια της Μαρίας Μιχαλοπούλου έκανε το πρώτο της μπάνιο.

Ο Μιχάλης Ιατρόπουλος όταν την είδε, εντυπωσιάστηκε από τις αναλογίες του μοντέλου και το έριξε στο τραγούδι ενώ στην κάμερα της παραγωγής δήλωσε πως: «Τι μπάνια είδαμε εδώ πέρα; Τι Αλεξάνδρα είναι αυτή; Μας χάζεψε. Μήπως έχει πάει σε λάθος ριάλιτι; Κάτι δεν πάει καλά!».

Η Φαίη Σκορδά μετά την προβολή του συγκεκριμένου αποσπάσματος είχε τονίσει πως δεν της άρεσαν καθόλου όσα άκουσε.