Μπορεί ο Αλέξης Παππάς να έχει αποχωρήσει από το Survivor, όμως όπως φαίνεται, η φιλία του James Καφετζή και του Νίκου Μπάρτζη συνεχίζει να αποτελεί θέμα συζήτησης και σχολίων.

Το βράδυ της Δευέρας, ο Γιώργος Ασημακόπουλος προχώρησε σε δηλώσεις στην κάμερα του Survivor και έκρινε τη φιλία αυτή καθώς διακρίνει από πίσω κινήσεις στρατηγικής από την πλευρά του James Καφετζή.

Συγκεκριμένα, ο παίκτης της κόκκινης ομάδας σημείωσε μεταξύ άλλων πως: «Ο Νίκος, αν δεν είναι με τον Τζέιμς, είναι άλλος άνθρωπος. Είναι σαν τον μανιπιουλάρει στο φουλ και να τον καθοδηγεί. Αν είχε απελευθερωθεί ο Νίκος από τον Τζέιμς, ή αν ο Τζέιμς δεν είχε έρθει στο Survivor, θα είχε αλλάξει όλη η πορεία του παιχνιδιού. Θα ήταν ενωμένος στην ομάδα γιατί είναι και δουλευταράς».

«Πιστεύω ότι ο Τζέιμς είναι ο άνθρωπος που κινεί τα νήματα του Νίκου. Έχει εγκλωβιστεί με έναν Τζέιμς που δεν τον αφήνει να μιλήσει με τους υπολοίπους. Τον έχει λες και είναι γκόμενα του και τον έχει εκεί πέρα εγκλωβισμένο. Δεν του αφήνει τα περιθώρια. Το λένε και οι ίδιοι, πως είναι σαν να έχουν σχέση» πρόσθεσε στην συνέχεια Γιώργος Ασημακόπουλος.