Οι εξελίξεις στις «Άγριες Μέλισσες» αναμένονται στα επόμενα καθηλωτικές και πολλές απορίες των τηλεθεατών θα λυθούν.

Ένα από τα «ανοιχτά» μέτωπα είναι αυτό της δολοφονίας του Σωκράτη Θέμελη.

Η Νεφέλη Κουλούρη, η οποία υποδύεται τη Δόμνα αναφέρθηκε στη δικαίωση που θέλει να νιώσει ο χαρακτήρας που υποδύεται στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε».

«Η Δόμνα θα επιστρέψει στο Διαφάνι ώστε να λυθεί όλο το μυστήριο γύρω από τον θάνατο του πατέρα της. Και βέβαια θα μάθω ότι ο Μελέτης είναι παιδί βιασμού. Η Δόμνα ήρθε στη δεύτερη σεζόν για συγκεκριμένο αριθμό επεισοδίων. Από εκεί και πέρα, το τι θα γίνει, αφηνόμαστε όλοι στα χέρια της Μελίνας και της τεράστιας φαντασίας της. Θα ήθελα για τη Δόμνα να έρθει η δικαίωση στις Άγριες Μέλισσες, να βρει τη γαλήνη και την αγάπη αυτή η γυναίκα. Είναι μια πορεία προς τη δική της ενηλικίωση και προς τη συνειδητοποίηση κάποιων πραγμάτων, νομίζω ότι ωριμάζει πάρα πολύ η Δόμνα. Θέλω ένα φινάλε ανάλογο», είπε αρχικά η Νεφέλη Κουλούρη.

Η Νεφέλη Κουλούρη πρόσθεσε επίσης για τις Άγριες Μέλισσες: «Νομίζω ότι η Δόμνα θα ήθελε να είναι με τον Κωνσταντή. Δεν ξέρω πλέον αν θα ήθελε επειδή της έχει μείνει η αγάπη και ο έρωτας ή αν θα ήθελε γιατί έτσι πρέπει να γίνουν τα πράγματα. Δεν έχω συζητήσει για τον τρίτο κύκλο, ο ρόλος της Δόμνας επρόκειτο να τελειώσει στο δεύτερο κύκλο, εφόσον και η σειρά τελείωνε στο δεύτερο κύκλο. Από εκεί και πέρα, μπορεί ο ρόλος μου να τελειώσει εδώ και να κλείσει όμορφα».