Έχει κερδίσει το στοίχημα της τηλεθέασης ο Αντώνης Κανάκης και η παρέα του. Τόσο οι Ράδιο Αρβύλα όσο και το Βινύλιο κεντρίζουν το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού όσο και του ανταγωνισμού.

Μετά την κόντρα που ξέσπασε ανάμεσα στον Αντώνη Κανάκη και τον ΣΚΑΪ, ο παρουσιαστής με τους συνεργάτες του ήρθαν σε συμφωνία με το Open, το οποίο έγινε το νέο τους τηλεοπτικό σπίτι.

Τα υψηλά νούμερα τηλεθέασης τα οποία καταγράφουν οι δυο εκπομπές φαίνεται πως δεν πέρασαν απαρατήρητα από τον ανταγωνισμό και οι φήμες πως ο Αντώνης Κανάκης έχει δεχθεί κρούσεις για να αλλάξει επαγγελματική στέγη «φούντωσαν».

Ωστόσο, η απάντηση στο ερώτημα «αλλάζουν στέγη οι Αρβύλα;» ήρθε από τον ίδιο τον Αντώνη Κανάκη με ένα τραγούδι.

Εκμεταλλευόμενος τη λαϊκή βραδιά που στήθηκε στο πλατό του Βινύλιου το βράδυ της Πέμπτης, ο Αντώνης Κανάκης άρπαξε την ευκαιρία να πει ένα τραγούδι.

Το «Δεν πάω πουθενά» του Βασίλη Καρρά ήταν το ιδανικό τραγούδι για να δώσει την «σβήσει» στις φήμες ο Αντώνης Κανάκης ο οποίος απάντησε και εκ μέρους των συνεργατών του.

«Δεν πάμε πουθενά, πουθενά, πουθενά, εδώ θα μείνουμε!» τραγούδησε ο Αντώνης Κανάκης και έδωσε και την σχετική πάσα για να ακουστεί το συγκεκριμένο τραγούδι και να «ανάψει» ακόμα περισσότερο το κέφι.

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ από την εκπομπή «Ευτυχείτε» όπως προβλήθηκε το πρωί της Παρασκευής: