Το συμβόλαιο της Βίκυς Καγιά ανανέωσε το Star Channel αφού οι σχέσεις της παρουσιάστριας με τον σταθμό είναι άψογες στα χρόνια της συνεργασίας τους.

Μέσω της ανακοίνωσης του Star Channel γνωστοποιείται πως η Βίκυ Καγιά αναλαμβάνει εκτός από το Shopping Star, την παρουσίαση ενός ακόμα project.

Ειδικότερα η ανακοίνωση του σταθμού αναφέρει πως: Το Star ανακοινώνει με χαρά την ανανέωση της συνεργασίας του με τη Βίκυ Καγιά.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια θα συνεχίσει να παρουσιάζει για 6η χρονιά το εξαιρετικά επιτυχημένο «Shopping Star», την καθημερινή συνήθεια που έγινε λατρεία, ενώ παράλληλα θα αναλάβει και την παρουσίαση του μοναδικού, χορευτικού διαγωνισμού «Dancing With The Stars», που έρχεται εντελώς ανανεωμένο στη συχνότητα του Star για τη σεζόν 2021 – 2022.

Ολοκληρώνοντας τρεις επιτυχημένες χρονιές, η Βίκυ Καγιά αποτελεί ένα σημαντικό μέλος του GNTM, που θα έχει πάντα μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά της.

Η πληροφορία της Κατερίνας Καινούργιου

Οι δηλώσεις συμμετοχής για τον νέο κύκλο του GNTM έχουν ξεκινήσει και ήδη «παίζει» και το αντίστοιχο trailer στον τηλεοπτικό αέρα του Star Channel.

Όμως φαίνεται πως αν και η σύσταση της κριτικής επιτροπής του reality είναι πετυχημένη, το ενδεχόμενο να υπάρξουν αλλαγές στον επόμενο κύκλο, είναι ανοιχτό.

Αυτό υποστήριξε η Κατερίνα Καινούργιου στον «αέρα» του Ευτυχείτε το πρωί της Πέμπτης και τόνισε μάλιστα πως «χρεώνεται» εκείνη την πληροφορία.

Συγκεκριμένα, η κάμερα της εκπομπής του Open συνάντησε τη Βίκυ Καγιά η οποία ρωτήθηκε για το μέλλον του GNTM.

Η παρουσιάστρια και μέλος της κριτικής επιτροπής του GNTM ανέφερε μεταξύ άλλων: «Το καλοκαίρι ξεκινάνε τα γυρίσματα του GNTM. Πολλές συμμετοχές, γίνεται χαμός. Γιατί η επιτροπή να μην είναι ίδια; Από ότι ξέρω τα πράγματα θα μείνουν ως έχουν. Θα δείτε αλλαγές στο content, όπως κάθε χρόνο».

Σε ερώτηση αν συζητά και για το Dancing with the Stars, η Βίκυ Καγιά απάντησε πως: «Πόσες εκπομπές να κάνω; Αυτή τη στιγμή δεν ξέρω τίποτα για να σας πω. Η ζωή μάς έχει δείξει ότι όταν κάνουμε όνειρα, ο Θεός γελάει».

Στο τέλος της προβολής του αποσπάσματος η Κατερίνα Καινούργιου ανέφερε τις δικές της πληροφορίες.

«Θέλω να σας πω κάτι, είναι δικό μου το ρεπορτάζ και το χρεώνομαι εγώ. Δεν είναι σίγουρο ότι η Βίκυ Καγιά είναι στο GNTM. Δεν έχει να κάνει με το Star, παραμένει στο Star, αλλά από δική της πρόθεση μπορεί να ζητήσει από το κανάλι να κάνει το Dancing with the Stars μαζί με το Shopping Star» είπε η παρουσιάστρια.