Η Μαρία Λαζαρίδου αναδείχθηκε νικήτρια της δοκιμασίας του Mystery Box του MasterChef και έτσι ήταν αυτή που κλήθηκε να μοιράσει τα υλικά για το Τεστ Δημιουργικότητας στους συμπαίκτες της.

Οι υποψήφιοι μάγειρες έπρεπε να μαγειρέψουν ένα πιάτο στο οποίο θα «πάντρευαν» ένα υλικό της ασιατικής κουζίνας με ένα της ελληνικής.

Το ποια υλικά θα «πάντρευαν», το αποφάσισε για τους παίκτες η Μαρία Λαζαρίδου η οποία αποφάσισε να μην μαγειρέψει και να βρεθεί κατευθείαν στους 11 καλύτερους του MasterChef.

Στον Παναγιώτη Τζαμαλή, ο οποίος την είχε υπερασπιστεί σε παλιότερη δοκιμασία, η παίκτρια έδωσε τσάι μάτσα με ελιές, υλικά που τον «δυσκόλεψαν» με αποτέλεσμα να απογοητευτεί τόσο εκείνος όσο και ο Νίκος Σκορδάκης.

«Υπάρχει τρομερή ζήλια από τη Μαρία στη Μαργαρίτα. Βοήθησε άτομα που μπορεί να τα ελέγξει. Τους υπόλοιπους κοίταξε να τους στριμώξει», είπε ο Παναγιώτης.

Οι χρήστες του twitter οι οποίοι παρακολουθούν το MasterChef και σχολιάζουν τα πάντα έδειξαν να διχάζονται από την απόφαση της Μαρίας Λαζαρίδου.