Ένα από τα φαβορί του «House of Fame» αποχώρησε μετά το τέλος του live το βράδυ της Παρασκευής. Ο λόγος για το Θέμη ή αλλιώς «Holly Grace» του οποίου το όνομα ανακοινώθηκε πως είναι ο παίκτης που αποχωρεί από την μουσική ακαδημία του ΣΚΑΪ «παγώνοντας» τους συμπαίκτες του.

Στο επεισόδιο του House of Fame το οποίο προβλήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας, η Holly Grace επέστρεψε στο σπίτι για να μαζέψει τα πράγματα της και η συγκίνηση κυριάρχησε.

Αγκαλιές και κλάματα από τους συμπαίκτες του δεν έλειψαν ενώ ο ίδιος μιλώντας στην κάμερα της παραγωγής δεν έκρυψε την συγκίνηση του.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που αυτή ήταν η τελευταία μου φορά στη σκηνή του House Of Fame. Έδειξα ποιος είμαι σαν καλλιτέχνης, πως είμαι καλλιτεχνικά, αυτός είμαι. Take that or leave it. Θα μου λείψουν η Βένια και η Χρύσα, τα κορίτσια μου. Πιστεύω ότι θα τους λείψω αρκετά. Ίσως η Χρύσα να το δείξει λίγο παραπάνω. Η Βένια είναι σκληρό καρύδι. Μου φαίνεται υπέροχο που αύριο δεν θα ξυπνήσω εδώ. Θα ξυπνήσω σπίτι μου με όλον τον κόσμο που έχω χτίσει εκεί έξω. Εδώ κατάλαβα ότι είχα υποτιμήσει τον κόσμο μου… Για μένα η μεγάλη ευτυχία είναι ότι φεύγω από κάπου που δεν θέλω να φύγουν. Τους έβλεπα πως έκλαιγαν και για μένα είναι τεράστια νίκη. Αυτή είναι η μεγαλύτερη νίκη για έναν άνθρωπο, να τον αγαπούν και να αγαπάει» ανέφερε ο Θέμης κάνοντας δηλώσεις στην κάμερα του House of Fame.