Οι «Άγριες Μέλισσες» μόλις έκαναν την εμφάνισή τους στον τηλεοπτικό αέρα του Ant1 κέρδισαν το τηλεοπτικό κοινό. Η δραματική σειρά γρήγορα αγαπήθηκε και απέκτησε φανατικούς τηλεθεατές που παρακολουθούν τις ιστορίες των κατοίκων του Διαφανίου με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και προσήλωση.

Αν και αρχικά, η σειρά ήταν προγραμματισμένο να έχει μόλις δυο σεζόν, η επιμονή των θαυμαστών των Άγριων Μελισσών έφερε δεύτερες σκέψεις τόσο στους ιθύνοντες του Ant1 όσο και στους ίδιους τους σεναριογράφους.

Ωστόσο, Πέτρος Καλκόβαλης και Μελίνα Τσαμπάνη δεν ήθελαν να «πλατιάσουν» την σειρά και επιθυμούσαν, όπως έχουν αναφέρει σε συνεντεύξεις τους, να γράψουν την τρίτη σεζόν μόνο αν είχαν κάτι να «πουν» στους τηλεθεατές και αν μπορούσαν να γράψουν μια νέα ιστορία.

Τελικά, η απόφαση πάρθηκε και οι «Άγριες Μέλισσες» πήραν το πράσινο φως για τρίτη σεζόν και αυτό το επιβεβαίωσε ο Ενωμοτάρχης του Διαφανίου.

Ο ηθοποιός Γιώργος Σουξές, βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης, στο πλατό της εκπομπής «Πρωινό» και ρωτήθηκε για το αν θα υπάρξει και άλλη σεζόν της δραματικής σειράς του Ant1.

O Γιώργος Σουξές επισημοποίησε τη συνέχεια της σειράς, αναφέροντας: «Θα συνεχιστούν οπωσδήποτε. Το λέω γιατί εγώ συμφώνησα ήδη. Δεν μου αρέσει να λέω ψέματα».